Back Office medewerker Planning (m/v)

Location

Amersfoort

Department

Staff

Job Level

Professional

Zorg jij ervoor dat onze consultants optimaal worden ingepland?


Ons HR platform heeft ruim 10.000 klanten en dagelijks 1,7 miljoen gebruikers, en staat daarmee in het hart van organisaties en hun medewerkers. Onze HR oplossingen worden volledig geïntegreerd met bestaande IT-systemen van onze klanten, met unieke wensen en eisen. Ons Youforce HR-platform kan weliswaar aan zo'n beetje alle wensen en eisen voldoen, maar dan moet het wel vanaf de eerste dag perfect op individuele klantvoorkeuren zijn toegespitst. Onze Consultants verzorgen dit voor onze klanten.
Ben jij diegene die ervoor zorgt dat de juiste consultant op het juiste moment bij de juiste klant is?


Zo bouw je met ons mee
Als Backoffice medewerker Planning verzorg jij de planning van de consultants van werkzaamheden op verschillende klantlocaties of vanuit ons kantoor in Amersfoort of Amsterdam. Dat is best een uitdaging, maar jij bent als geen ander in staat de puzzel compleet te maken en knelpunten tijdig te signaleren en op te lossen. Daarnaast ondersteun je het administratieve proces door bijvoorbeeld projectcodes aan te maken en draag je bij aan een juiste en tijdige facturatie op projecten.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Coördineren van de planning van de consultants
 • Creëren van de juiste randvoorwaarden om een optimale planning te realiseren
 • Ondersteuning van projectleiding, aanmaken juiste projectcodes en faciliteren van juiste facturatie

Dit heb je ervoor nodig
Organisatietalent en planningsvaardigheden. Of die nu aangeboren of aangeleerd zijn, bijvoorbeeld op basis van vergelijkbare functies, maakt niet uit. Je bent analytisch, pro actief en communicatief vaardig. Ervaring in een soortgelijke functie (waarbij plannen en organiseren centraal staat) is een must. Ervaring met CRM systemen of planningssoftware zoals Timewax is een belangrijke pre.

Het harde eisen lijstje

 • HBO werk-en denkniveau
 • Analytisch, uitstekend ontwikkelde communicatieve vaardigheden
 • Klantgericht en commercieel sensitief
 • Affiniteit met HR Processen en IT
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Wat je ziet en wat je krijgt
Wat je als eerste ziet, is ons gezellige hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je nieuwe collega's. In totaal zijn dat er circa 1.000, onder wie 300 IT'ers. Bij Visma|Raet wordt hard voor klanten gewerkt, maar we geloven niet dat een sterk competitieve bedrijfscultuur de beste klantresultaten oplevert. De sfeer is dus open, uitnodigend en sterk samenwerkingsgericht.


Wat je krijgt, is de kans om eHRM-implementaties bij aansprekende organisaties tot een succes te maken. Als Back Office medewerker planning heb je een rol met impact. Op klanten. Op hun medewerkers. En op de performance van Visma|Raet. Je start met een jaarcontract met optie tot verlenging.

Wat wij je verder bieden:

 • Een rol met impact in een internationale werkende, snel veranderende organisatie
 • Volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak
 • Bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden en een salaris tussen de 2.150 en 3.350 euro bruto (afhankelijk van ervaring)
 • De mogelijkheid om parttime en flexibel te werken
Meer informatie en solliciteren

Trek van gekregen? Daar ↓zit de knop der knoppen! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Loes van Rijn (Teamlead Talent Acquisition) via +31 6 83 00 22 16.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, wij vullen deze vacature in zonder tussenkomst van externe bureaus.

More Info?

Staff
+31 88 230 2300 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji