Business Analist

Location

Amsterdam

Department

HR consultancy

Job Level

Medior

Omdat jij een uitdaging zoekt als Business Analist met klantvraagstukken op het gebied van HR, Payroll en Organisatie.

Over Raet

Werken bij de grootste IT en BPO dienstverlener in HR van Nederland, werken met de modernste technieken, goede arbeidsvoorwaarden, inspirerend leiderschap, werken met professionele collega’s, een baan met doorgroeimogelijkheden in je vakgebied, werken in een omgeving die nooit stil staat. Dat is werken bij Raet.

Binnen Raet als organisatie is HR Services een belangrijk onderdeel. Een groot aantal klanten vertrouwt hun HR en Payroll administratie aan Raet toe. Deze HR Services worden geleverd vanuit onze Shared Service Centra, in Amersfoort, Amsterdam, Drachten en Sittard. Excellente en efficiënte dienstverlening met gebruikmaking van de door Raet als marktleider zelf ontwikkelde software en services staan hierbij voorop. In Amsterdam zoeken wij een Business Analist die ons gaat helpen onze klanten verder te laten groeien in hun bedrijfsdoelstellingen.

Werken als Business Analist bij Raet betekent werken met 300 collega HR- en Payroll Professionals en gelieerde IT-professionals binnen het bedrijfsonderdeel HR Services van Raet. 

Over de functie

Het vak van Business Analist kent voor jou geen geheimen en je beseft dat onze (corporate) klanten het uiterste van ons vragen op het gebied van HR, Payroll en Organisatievraagstukken. Van jou als professional verwachten wij een proactieve bijdrage in het continue verbeteren van de interne & externe processen van onze klanten, gevraagd en ongevraagd.

In je rol als contactpersoon voor meerdere klanten weet je als deskundige onze klanten te adviseren en mee te nemen in de moderne oplossingen die ons portfolio biedt. Dit betekent dat je beschikt over een commercieel gevoel, kennis van HR & Payroll, empathisch vermogen en overtuigingskracht.

Als Business Analist werk je aan nieuwe processen, changes van bestaande processen en continue verbetering hiervan. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor de analyse en realisatie van changes in de processen van onze klanten die nooit stilstaan.

Je beschikt hiervoor over eigenschappen als organisatietalent, aanjager, creativiteit en je hebt het vermogen om snel kennis op te doen van systemen, processen en bedrijfsmodellen. Je bent een representatief persoon die graag een Business Analist rol vervuld waarbij je oplossingen biedt voor (complexe) vraagstukken voor corporate klanten. Je maakt deel uit van het team BPO Support en rapporteert aan Teammanager BPO Projecten & Support.

Snel stappen maken in je ontwikkeling en carrière?
We bieden je een uitdagende en dynamische omgeving. Je kunt veel leren van je collega’s, die net zo professioneel en ambitieus zijn als jij. En heb je een goed idee? Zie je iets dat volgens jou beter kan? Als jij enthousiast bent en een goede onderbouwing kan geven dan wordt jouw initiatief gewaardeerd en beloond.

Wij zoeken:
Een Business Analist die op slimme en deskundige wijze klanten verder helpt bij de integratie van onze software en services.

Je bent bovenmatig deskundig, pro-actief, gedreven, betrouwbaar en je kunt uitstekend samenwerken, multi-tasken en werken met deadlines. Jij beschikt verder over:

  • HBO Werk- en denkniveau;
  • Ervaring met Projectmanagement, Leanmanagement en bijbehorende tools;
  • Algemene kennis van HRM- en Payroll-implementaties en de bijbehorende methodieken;
  • Interesse in en kennis van ontwikkelingen op het ICT-vlak;
  • Je hebt een lean mindset, neemt initiatief tot verbetering van de dienstverlening en de onderliggende processen en zoekt daarin de samenwerking op. Hiermee draag je bij aan de kwaliteitsverbetering van onze processen en ons team;
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, benodigd voor goed klantcontact en goede coaching van collega’s;
  • Je hebt een servicegerichte instelling en bent accuraat.

Wij bieden
We vragen veel van je, maar daar staat tegenover dat je bij Raet stappen kunt maken in je ontwikkeling en carrière. De HR Services markt is flink in beweging en op zoek naar vernieuwingen. Naast je inzet van je opgedane ervaring en competenties kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen en veel kennis opdoen van moderne HR & Payrolloplossingen. Je werkt tenslotte bij de vernieuwer en marktleider op dit gebied in Nederland.

Verder bieden wij je in deze fulltime [40 uur] functie:

  • Een uitstekend en passend maandsalaris op basis van je ervaring en competenties;
  • Een jaarcontract met de intentie deze om te zetten in een vast dienstverband;
  • Een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem met de mogelijkheid tot het uitruilen van arbeidsvoorwaarden.

Eerst meer weten?
Heb je nog vragen over deze functie of over Raet als werkgever? Klik hier, of neem contact op met Niels Wijnen, via niels.wijnen@raet.com  

We maken graag kennis met je!

Word jij gedreven door de ambitie om met e-HRM klanten verder te helpen in Human Capital Management? Solliciteer dan naar de functie van Business Analist bij Raet via werkenbijraet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

More Info?

Niels Wijnen Teammanager BPO HR Consultancy
+31 6 29010536

Follow us

Last Saturday colleagues brought their families to the Amersfoort office for the ‘Bring your family to the office d… https://t.co/0Kq0bo8heA