Content Engineer

Location

Brussel of Antwerpen

Department

Software Development

Job Level

Medior

Content Engineer Raet Payroll

Omdat jij richting wilt geven aan de ontwikkeling van de nieuwe loonmotor voor de Belgische markt. 

De wereld van de salarisverwerking is dynamisch. Naast wijzigingen in wet- en regelgeving en maatschappij is vooral de technologische ontwikkeling hier een belangrijke reden voor. Klassieke salarisverwerking was batchverwerking. Tegenwoordig wordt salarisverwerking steeds meer real-time en online uitgevoerd op een SaaS omgeving, daarom ontwikkelt Raet samen met een Belgische partner een nieuwe loonmotor voor de Belgische markt. Wij luisteren goed naar de markt en de wet- en regelgevers, overleggen met collega’s uit andere delen van onze organisatie, analyseren de wensen en eisen van klanten en vertalen deze naar onze SaaS-oplossingen.

Als Content Engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van complexe rekenregels in het salarissysteem. Je werkt in een multidisciplinair scrumteam van 6-10 collega’s. Tot jouw werkzaamheden behoren onder meer het opstellen van functionele specificaties, het maken van de bijbehorende rekenregels, testen, implementeren en beheren van de software. Je onderhoudt de bijbehorende documentatie, denkt mee over nieuw te bouwen functionaliteiten en welke impact nieuwe wetten/regels gaan hebben op Raet’s loonmotor.

Als Content Engineer maak je onderdeel uit van de Business Line Cloud Solutions, waarin 300 enthousiaste en slimme IT professionals verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van software om trots op te zijn. Voor ruim één miljoen eindgebruikers maak je samen met collega’s met de beste tools onze innovatie zichtbaar.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

We vragen veel van je, maar daar staat tegenover dat je bij Raet snel stappen maakt in je ontwikkeling en carrière. Je kunt veel leren van je collega’s, die net zo professioneel en ambitieus zijn als jij. We werken in een informele sfeer en platte organisatiestructuur. Daarnaast volg je regelmatig trainingen en interne kennissessies om de beste te blijven in jouw vak. En heb je zelf een goed idee? Zie je iets dat volgens jou anders kan? Als jij enthousiast bent en een goede onderbouwing kan geven dan wordt jouw initiatief gewaardeerd en beloond.

Verder bieden wij je in deze fulltime functie:

  • Een prima maandsalaris, afhankelijk van je ervaring,
  • Een jaarcontract met de intentie om deze om te zetten in een vast dienstverband;
  • Een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem met de mogelijkheid tot het uitruilen van arbeidsvoorwaarden.

Onze vestigingen in Antwerpen, Brussel en Amersfoort zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Wat kenmerkt jou?

Je vindt flexibel ingesteld en vindt het leuk om in een team samen te werken in een internationale setting over meerdere locaties. Je werkt gestructureerd en bent in staat om prioriteiten te stellen. Verder beschik jij over:

  • Een aantal jaar ervaring met salarisadministratie, bij voorkeur in de Belgische markt
  • Sterk analytisch vermogen
  • Interesse of affiniteit met IT (systeemontwerp en systeemontwikkeling) is een must.
  • Een afgeronde opleiding op Bachelor-niveau
  • (Belgisch) Nederlands, alsmede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Franse taal is een pre

Solliciteer direct

Ben jij die scherpe geest die de dynamiek van de wereld van salarisverwerking begrijpt? Solliciteer dan naar de functie van Content Engineer bij Raet. We maken graag kennis met je!

More Info?

Ronald Voets Head Cloud Solutions Development Software development
+31 6 4674 5182

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji