Financieel Administrateur

Location

Department

HR & finance

Job Level

Medior

 

Levensreddende jobs hebben we als HR dienstverlener niet in de aanbieding. Maar als Financieel Administrateur PAWW kun je wel levensstandaarden redden!

Hoe dat zit? Daarvoor duiken we even in de recente geschiedenis. Zoals je misschien weet, is de duur van WW- en WGA-uitkeringen per 1 januari 2016 ingekort. Dit betekent dat mensen die van deze regelingen gebruik maken, sneller in inkomen zouden teruggaan. Om dat te compenseren, is de PAWW (Private Aanvulling op WW en WGA) bedacht; een uitkering die tot 14 maanden na de ‘reguliere’ WW of WGA doorloopt. Zo blijft de levensstandaard dus langer intact. Inmiddels is de PAWW onderdeel van een groot (en groeiend) aantal CAO’s. Stichting van de Arbeid heeft ons, namens Stichting PAWW, gevraagd om deze maatschappelijk relevante regeling in goede banen te leiden. Wil jij het nieuwe team versterken dat daar invulling aan geeft?

Zo bouw je met ons mee

Als Financieel Administrateur PAWW betreed je een open speelveld, want jouw team wordt letterlijk om je heen opgebouwd. Je bent dus één van de pioniers van onze PAWW-dienstverlening en wordt vanaf de eerste minuut uitgenodigd mee te denken over de allerbeste invulling, zowel vanuit klantperspectief als waar het op werkprocessen aankomt. Tof, als je een ondernemende geest hebt! Uiteraard ben je niet ‘alleen maar’ aan het bouwen, want de administratie van zo’n 200.000 werkgevers loopt niet automatisch op rolletjes. Dat is aan jou. Zo verzorg je alle mutaties, inclusief de verwerking in en afsluiting van het grootboek. Ook het opstellen van periodieke financiële rapportages en het bewaken/verbeteren van accounting policies en manuals behoort tot je verantwoordelijkheden. Financieel/administratief werk dus, maar eenzaam word je niet, want je bent hét aanspreekpunt van in- en externe stakeholders, bijvoorbeeld bij vragen over de regeling. Plus: jij en je collega’s vormen een hecht en innovatief team dat continu op zoek is naar manieren om de processen nòg slimmer in te richten.

Dit heb je ervoor nodig

De drive en ambitie om deze regeling tot een succes te maken. En de financieel/administratieve skills om daar, samen met twee al even enthousiaste collega’s, invulling aan te geven. We komen het liefst in contact met iemand die bekend is met Microsoft Dynamics 365. Of iemand die zeker weet dat ‘ie er snel mee overweg kan. Hoewel de rol financieel/administratief is, heeft het team niets stoffigs. Je driedelig grijs mag dus in de kast blijven hangen. Tenzij je er zelf enorm vrolijk van wordt natuurlijk!

Ook prettig

  • MEAO/MBO Bedrijfsadministratie (niveau 4) opleiding
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Je bent niet bang voor deadlines en blijft altijd secuur werken
  • IT-affiniteit is uiteraard een must, ervaring met Microsoft Dynamics een groot pre
  • Je wilt er samen met je team echt iets leuks van maken, elke dag opnieuw

Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, is ons gezellige hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je collega’s. In totaal zijn dat er zo’n 1.000; een mix van IT’ers en financieel/administratieve professionals. Je wordt onderdeel van het PAWW-team (nu: 2 directe collega’s) dat deze belangrijke regeling gaat uitvoeren. Daarmee is de rol zowel pionierend (je praat mee over slimme werkprocessen) als maatschappelijk relevant.  Uiteraard ‘krijg’ je een fair salaris, plus de ontwikkel- en groeikansen die je mag verwachten van een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen voeren.

More Info?

HR & Finance
+31 33 45 06 506 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji