Functioneel Beheerder

Location

Amsterdam

Department

Software Development

Job Level

Medior

Functioneel Applicatiebeheerder (Organisatiebeheer en usermanagement)

 

 

 

Jij zoekt een uitdaging als Functioneel Applicatiebeheerder met klantvraagstukken op het gebied van HR- systemen en processen.

Als Functioneel Applicatiebeheerder in het team Analytics & Organisatiebeheer ben je een allrounder die voor meerdere corporate accounts van Raet een aantal specifieke tools beheert. Je verbetert en onderhoudt deze tools dagelijks. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor beheer en optimalisatie van de (bestaande) processen en systemen van deze accounts. Je gaat zelf op onderzoek uit, zodat je elke dag beter snapt hoe onze oplossingen werken.

Je bent een representatief en communicatief vaardig persoon die graag een Functioneel applicatiebeheerder rol vervuld waarbij je oplossingen biedt voor (complexe) HR vraagstukken voor corporate accounts. Je bent ook aanspreekpunt voor collega’s als ze vragen hebben.

Samen met andere Functioneel Applicatiebeheerders ondersteun je klanten zo goed mogelijk in het beheren van hun organisatiestructuren, usermanagement en toegangsbeheer in onze software oplossingen. Onze klanten gebruiken een ticketsysteem waarmee zij hun vragen en opdrachten bij het team indienen zoals bijvoorbeeld wijzigingen in organisatorische eenheden, managers- en rolwijzigingen. Jij bent één van de specialisten die deze wijzigingen doorvoert zodat de workflows in de diverse software oplossingen en rapportages goed blijven verlopen. Daarbij schakel je indien nodig ook met de verschillende teams binnen HR Service Desk, HR Services en BPO Support. Je rapporteert aan Manager HR Analytics & Organisatiebeheer.

Snel stappen maken in je ontwikkeling en carrière?
We vragen veel van je, daar staat dan wel tegenover dat we je een uitdagende en dynamische omgeving bieden. Je kunt veel leren van je collega’s, die net zo professioneel en ambitieus zijn als jij. Daarnaast volg je hier regelmatig trainingen en interne kennissessies om de beste te blijven in jouw vak. En heb je zelf een goed idee? Zie je iets dat volgens jou beter kan? Als jij enthousiast bent en een goede onderbouwing kan geven dan wordt jouw initiatief gewaardeerd en beloond.

 Verder bieden wij je in deze functie [32 - 40 uur]: 

 • Een ambitieuze organisatie met uitdagende implementatieprojecten;
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden en veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Uitstekend primair salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een open cultuur met veel vrijheid en waar initiatieven gewaardeerd en beloond worden;
 • Een jaarcontract met intentie deze om te zetten in een vast dienstverband;
 • Een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem met de mogelijkheid tot het uitruilen van arbeidsvoorwaarden.

Wij zoeken: een Functioneel applicatiebeheerder die op slimme en deskundige wijze klanten verder helpt bij de integratie van onze software

Je bent bovenmatig deskundig, gedreven, betrouwbaar en je kunt uitstekend samenwerken. Daarnaast beschik jij over:

 • HBO Werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met HR- en Payroll branche;
 • Ervaring met Leanmanagement en bijbehorende tools;
 • Ervaring met Raet Youforce is een pre;
 • Een aantal jaar relevante werkervaring als applicatie beheerder of analist
 • Algemene kennis van organisatie structuren en/of usermanagement;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Eerst meer weten?
Heb je nog vragen over deze functie of over Raet als werkgever? Klik hier, of neem dan contact op met Michel Uljee, Teammanager; via michel.uljee@raet.com of 06-54694287.

We maken graag kennis met je!

Word jij gedreven door de ambitie om met e-HRM klanten verder te helpen in Human Capital Management? Solliciteer dan naar de functie van Functioneel Applicatiebeheerder bij Raet via werkenbijraet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

More Info?

Michel Uljee Software development
+31 6 5469 4287

Follow us

Happy holidays. Let's toast on a marvelous 2018! pic.twitter.com/2U9tKp3NK4