HBO Stagiair(e) HR

Location

Amersfoort

Department

Interim services

Job Level

Student

 

HBO Stagiair(e) HR

Hoe klinkt een uitdagende meewerkstage (fulltime) bij een grote, bekende HR dienstverlener?

 

Voor de periode vanaf september 2018 zijn wij op zoek naar een HBO-stagiair(e) voor het Raet Resource Center op ons hoofdkantoor in Amersfoort. Volg jij een opleiding in de richting van HRM of vergelijkbaar en wil je ervaring opdoen in een HR(-administratie) rol? Lees dan snel verder!

 

Wie zijn wij?

Het Resource Center van Raet is verantwoordelijk voor alle externe inhuur voor Raet en onze klanten. Ons team, Interim Services, maakt hier onderdeel vanuit en is erop gericht de continuïteit van de bedrijfsvoering van organisaties te waarborgen. Dit doen we door het leveren van de juiste professional op het juiste moment. Ons team bestaat uit een manager, drie accountmanagers, twee backoffice medewerkers en twee recruiters. En vanaf september zit jij er misschien ook!


Wat bieden wij?

Bij Raet bepaal jij zelf je mate van ontwikkeling. Binnen ons team krijg jij een brede rol, die zowel administratief als commercieel van aard is. Je werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de backoffice, recruitment en de accountmanagers. Denk hierbij aan: 

  • Beantwoorden van vragen van Interim collega’s en ZZP’ers;
  • HR administratie, zoals contractadministratie en urenregistratie;
  • Werving en selectie, zoals het zoeken, benaderen en beoordelen van kandidaten;
  • Daarnaast krijg je natuurlijk ruimte om aan je schoolopdracht te werken.


Tijdens je stage krijg je een goed beeld van hoe het is om binnen een grote organisatie te werken. Ook helpen we jou met het ontwikkelen van verschillende vaardigheden. Verder bieden wij jou uiteraard een stagevergoeding. 


Jij:

  • bent een gemotiveerde, enthousiaste en leergierige HBO-student(e);
  • bent 32-40 uur per week beschikbaar;
  • bent optimistisch en accuraat;
  • hebt gevoel voor humor en voelt je thuis in een dynamische omgeving.

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij ons team Interim Services? Wij maken graag kennis met jou!

Solliciteer door een korte motivatie en je CV te mailen naar kelly.vanekeren@raet.com. Eerst meer weten over deze stage? Neem contact op met Kelly van Ekeren via bovenstaand e-mailadres of op het nummer 06 - 22 05 32 25.

 

More Info?

Kelly van Ekeren Interim Services

Follow us

Last Saturday colleagues brought their families to the Amersfoort office for the ‘Bring your family to the office d… https://t.co/0Kq0bo8heA