HBO-stagiair(e) Inside Sales

Location

Amersfoort

Department

Sales & marketing

Job Level

Student

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage (fulltime) bij een grote, bekende organisatie? Lees dan verder!

Vanaf februari 2019 zijn wij op zoek naar een HBO-stagiair(e) voor ons hoofdkantoor in Amersfoort. Volg jij een opleiding in de richting van bedrijfskunde of commerciële economie en vind je het leuk om bezig te zijn met het onderhouden van klantrelaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Raet is een organisatie die zich bezig houdt met het ontwikkelen en implementeren van HR-software. Ons team (Inside Sales) bestaat uit jonge, net-afgestudeerde, talenten. Als team houden wij ons bezig met verschillende aspecten: Het onderhouden van de relatie met klanten, het binnenhalen van nieuwe klanten en daarnaast administratieve werkzaamheden zoals het opstellen van offertes. Wij zorgen ervoor dat klanten tevreden zijn. Dit doen wij door een relatie met hen op te bouwen en hen verder te helpen met HR-vraagstukken.

Wat bieden wij?
Bij Raet bepaal jij zelf je mate van ontwikkeling. Wij bieden jou een functie waarbij je alle werkzaamheden van een Accountmanager binnendienst uit gaat voeren. Daarnaast werk je aan een stage-opdracht waarvan we het onderwerp in overleg bepalen.


Tijdens je stage krijg je een goed beeld van hoe het is om binnen een grote organisatie te werken. Daarnaast helpen we jou met het ontwikkelen van verschillende vaardigheden. Verder bieden wij jou een stagevergoeding. Als je stage goed bevalt, dan is er de mogelijkheid om na je opleiding bij ons aan het werk te gaan.

Jij:
- bent een gemotiveerde, enthousiaste en leergierige HBO-student(e)
- bent 32-40 uur per week beschikbaar
- hebt een gezonde commerciële drive en de wil om successen te behalen
- zet de klant centraal en helpt deze zo goed mogelijk

 

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij ons team Inside Sales? Wij maken graag kennis met jou! Solliciteer door een korte motivatie en jouw CV te mailen naar niels.lammers@raet.com. Eerst meer weten over deze stage? Neem contact op met Niels Lammers op het nummer 06 – 22 06 40 72.

More Info?

Niels Lammers Sales & Marketing
+31 622064072

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji