HCM Consultant

Location

Amersfoort

Department

Consultancy

Job Level

Professional

Hoe we borgen dat aansprekende organisaties oprecht blij worden van onze eHRM oplossingen? Door jou het klantverschil te laten maken!

Het implementeren van een HR-platform is een flinke uitdaging. HR-tools die het hart van organisaties en hun medewerkers sneller laten kloppen, moeten namelijk volledig worden geïntegreerd met bestaande IT-systemen. Bovendien heeft elke organisatie unieke wensen en eisen. Ons Youforce HR-platform kan weliswaar aan zo’n beetje alle wensen en eisen voldoen, maar dan moet het wel vanaf de eerste dag perfect op individuele klantvoorkeuren zijn toegespitst. Wil jij die voorkeuren namens (en bij!) onze opdrachtgevers in kaart brengen en naar slimme configuraties en soepele implementaties vertalen? 

Zo bouw je met ons mee

Als Human Capital Management (HCM) Consultant realiseer je eHRM oplossingen waar aansprekende klanten, inclusief al hun medewerkers, oprecht blij van worden. Je bent de meest vooruitgeschoven Raet post binnen het projectteam en analyseert op klantlocaties zelf waar precies behoefte aan bestaat (van must tot nice to haves) en hoe we de klantwaarde van de oplossing maximaliseren. Je vertaalt die inzichten enerzijds door naar samenhangende implementatieadviezen voor de klantorganisatie en anderzijds naar configuratievoorstellen voor onze interne product consultants.

Uiteraard hou je jouw vinger stevig aan de klantpols, zodat je sluimerende wensen snel signaleert en in hetzelfde tempo doorvertaalt naar cross en/of upsell mogelijkheden. Welke ambities heeft de klant, bijvoorbeeld ten aanzien van (kosten)efficiency, talent development, recruitment en/of het ontsluiten van sturingsinformatie? Welke combinatie van HR-tools kunnen die dichterbij brengen? Leuk is dat je vanaf startschot tot finish bij de projecten betrokken bent, want ook het begeleiden van testen en het verankeren van nieuwe ways of working (soms ook: thinking) behoren tot de scope van deze impactvolle rol.

 Dit heb je ervoor nodig

Adviesvaardigheden. Of die nu aangeboren of aangeleerd zijn, bijvoorbeeld op basis van vergelijkbare functies, maakt niet uit. Waar het om gaat, is dat klanten instinctief op je vertrouwen en dat je dit vertrouwen altijd inlost. Ervaring binnen het HR-domein (consultancy, begeleiden implementaties of zelfs als ‘hardcore’ HRM’er) is welkom, maar misschien nog wel belangrijker is dat je snel je weg in complexe toepassingen vindt. Verder is het essentieel dat je graag op projectbasis bij klanten werkt, waarbij het natuurlijk helpt dat je steeds opnieuw mooie organisaties op je Raet CV kunt zetten.

 Ook fijn

  • HBO achtergrond, bijvoorbeeld bedrijfskunde of HR
  • 3+ jaar relevante werkervaring (implementaties, projectmanagement, consultancy)
  • IT-affiniteit, gekoppeld aan communicatiekracht én een commerciële mindset
  • Het vermogen om abstracte klantwensen naar concrete oplossingen te vertalen
  • Je brengt projecten graag, samen met alle stakeholders, naar de finish

 

Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, is ons gezellige hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je nieuwe collega’s. In totaal zijn dat er circa 1.000, onder wie 300 IT’ers. Wat je krijgt, is de kans om eHRM-implementaties bij aansprekende organisaties tot een succes te maken. Een rol met impact dus. Op klanten. Op hun medewerkers. En op de performance van Raet. Uiteraard ‘krijg’ je een fair salaris en de doorgroei- plus ontwikkelkansen die je mag verwachten van een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen voeren.

Meer informatie en solliciteren


Trek van gekregen? Daar ↓zit de knop der knoppen! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Loes van Rijn (Teamlead Talent Acquisition) via +31 6 83 00 22 16 en Loes.vanRijn@raet.com. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, wij vullen deze vacature in zonder tussenkomst van externe bureaus.

More Info?

Consultancy
+31 88 230 2300 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji