HCM Consultant

Location

Amersfoort

Department

HR consultancy

Job Level

Medior

HCM Consultant

Omdat jij een uitdaging zoekt als Consultant voor uitdagende HR software implementatie projecten

Als Human Capital Management (HCM) Consultant ben je verantwoordelijk voor het realiseren van e-HRM oplossingen bij onze klanten. Je bent hierbij onder andere de counterpart van de projectleider aan de klantzijde en stuurt je collega consultants aan op operationeel en administratief gebied. Je bent in staat om klanten te adviseren over de implementatie. Je brengt de wensen en behoeften van de klant in kaart en zorgt voor een vertaling naar een oplossing met de software van Raet. Tenslotte begeleid je de klant bij het testen en accepteren van de nieuwe manier van werken en zorg je voor een succesvolle ‘go live’.

In deze ambulante rol werk je daarnaast samen met een sales collega aan een optimale klanttevredenheid. De wensen en behoeften van de klanten kan je vertalen in commerciële kansen in upsell van Software of Services. Doelstelling hierbij is de klant verder te helpen in hun gewenste organisatieontwikkeling en het bereiken van haar doelstellingen, terugvertaald naar de toegevoegde waarde die e-HRM hierin levert. Denk hierbij aan organisatiedoelstellingen als kostenefficiency of meer HR-gerelateerde doelstellingen als modern werkgeverschap, HR in control of snelheid en professionaliteit van de HR processen bij klanten. Raet Consulting zorgt voor de advies-, implementatie- en supportdiensten van alle e-HRM softwareoplossingen bij klanten.

Met ruim 80 trotse consultants en gelieerde professionals zorgen zij voor het complete implementatietraject. Onze doelstelling hierbij is de klant verder te helpen in hun gewenste organisatieontwikkeling en het bereiken van haar doelstellingen.

Jij bent een slimme en zelfbewuste ervaren consultant die klanten verder helpt in de ontwikkeling van hun HR processen. 
Je bent pragmatisch, overtuigend, schakelt snel en bent op zoek naar een organisatie met een hoog ambitieniveau. Je vindt het een uitdaging om upsell mogelijkheden te creëren. Je hebt ervaring met projectmanagent door het zelfstandig aansturen van implementatietrajecten. Verder ben je inhoudelijk sterk, gedegen kennis van of ervaring met onze producten is een pré. Hiernaast bezit je:

  • minimaal een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfskunde;
  • minimaal 3 jaar ervaring met e-HRM (implementaties) en de bijbehorende methodieken;
  • minimaal 3 jaar projectmanagementervaring en actuele kennis van HR ontwikkelingen;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring en aantoonbare kennis met HRM processen.

Snel stappen maken in je ontwikkeling en carrière?
We vragen veel van je, daar staat dan wel tegenover dat je leerrendement bij Raet zeer hoog ligt. Je kunt veel leren van je collega’s, die net zo professioneel en ambitieus zijn als jij. Daarnaast kun je deelnemen aan seminars, trainingen en interne kennissessies om de beste te blijven in jouw vak. Je komt te werken bij de grootste IT en BPO dienstverlener in HR van Nederland in een omgeving die nooit stil staat.

Verder bieden wij je in deze functie: 

  • een uitstekend primair salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • een jaarcontract met intentie deze om te zetten in een vast dienstverband;
  • een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem met de mogelijkheid tot het uitruilen van arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer direct
Wil jij deze functie gaan vervullen? Solliciteer dan via onderstaande button. We maken graag kennis met je!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

More Info?

Derek van Bakel HR Consultancy

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji