Interim HR/Payroll Professional

Location

Amersfoort

Department

Consultancy

Job Level

Professional

Zelfsturende teams of hiërarchisch leiderschap? Loonstroken via de app of op knisperend papier? Als HR professional of Salarisadministrateur kun je met veel bedrijfsculturen in aanraking komen. Maar niet als je aan je eerste bureau vastroest. En waarom zou je, want als Raet interimmer, profiteer je van het beste van twee werelden. De zekerheid en ontwikkelkansen van een vaste werkgever. En de kennis-boost die ‘meegluren’ bij allerlei organisaties aan je CV toevoegt. Doen? We reserveren alvast geen stoel voor je.

Hoe bouw je mee?

Dat ligt aan je interesses en expertise! Als je liefde uitgaat naar payrolling, stellen we je graag aan bedrijven en instanties voor waar je het verschil voor honderden of zelfs duizenden loonstroken maakt. Bijvoorbeeld door salaris-administratieve processen te stroomlijnen, fiscale regelgeving naar loonbeleid te vertalen of in te zoomen op de impact van Europese privacyregels. Maar ook meepraten over complexe cao-thema’s, het verzorgen van aangiften/rapportages of zelfs het configureren van salarisplatformen (Raet is niet voor niets ontwikkelaar van Youforce!) kan op je pad komen. Je vergroot je salaris administratieve horizon dus in Verstappen tempo en bepaalt bovendien zelf waar de finish ligt.

Vind je loonverwerking interessant, maar overzie je liever het hele HR-speelveld? Geen zweet, want ook als je (even adem halen) personeelsdossiers wilt aanleggen, verrassende P&O inzichten wilt opduiken, arbeidsovereenkomsten kunt opstellen, medewerkers wilt informeren over hun promotie (of, ook dat komt voor, boventalligheid) en nog veel meer, zit je bij Raet helemaal op je plek. Of liever; op een heleboel plekken, want als HR Specialist duik je overal op waar de HR-nood hoog is. Dat betekent dat je soms in een omgeving werkt waar 17-delig grijs de ongeschreven regel is en een week later veganistisch luncht met een HR Directeur (in kersttrui) die vindt dat mindfulness  een arbeidsvoorwaarde moet worden.

Dit heb je ervoor nodig

Payrolling of HR kennis. De drive om klanten echt verder te helpen. En genoeg adaptief vermogen om daar, ongeacht de bedrijfscultuur, invulling aan te geven. Als je thuis bent in de door Raet ontwikkelde HR-platformen (zie ↓) juichen we extra hard, maar het is geen keiharde eis. Dat geldt wel voor IT-affiniteit en een aanpakkersmentaliteit.

Ook fijn

  • Voor payroll: HBO, PDL (VPS: nog mooier!), kennis van Youforce/ Gemal
  • Voor HR: MBO+ of HBO achtergrond, kennis van Beaufort, Gemal, Youforce
  • Voor beide rollen: actuele kennis van de relevante wet- en regelgeving
  • Plus oprechte nieuwgierigheid naar 1.001 branches en hun kansen/uitdagingen

Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, is ons gezellige hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je collega’s. In totaal zijn dat er circa 1.000, onder wie zo’n 20 interimmers met wie je vaak (en hopelijk graag!) inzichten en ervaringen uitwisselt. Wat je krijgt, is de kans om aansprekende opdrachtgevers verder te helpen. En daar zelf enorm veel van te leren. Een boost voor je professionaliteit en verdere carrière! Uiteraard ‘krijg’ je ook een fair salaris en de ontwikkelkansen die je mag verwachten van een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen voeren.

More Info?

Consultancy
+31 88 230 2300 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji