(junior) Product Consultant

Location

Amersfoort

Department

HR consultancy

Job Level

Junior

(junior) Product Consultant

Omdat jij een uitdaging zoekt als consultant voor uitdagende HR software implementatie projecten
Als Product Consultant ben je verantwoordelijk voor het implementeren van e-HRM oplossingen voor onze klanten. De inrichting van Raet Youforce doe je conform onze Raet Starter-methodiek. Afhankelijk van je kennis en ervaring ben je ook betrokken bij de analyse van de HR en payrollprocessen van onze klanten. Je krijgt energie van het continu verdiepen en actualiseren van je product- en portfoliokennis en je vindt het een uitdaging om als een echte expert te fungeren van meerdere Youforce applicaties.

In deze rol werk je daarnaast samen met HCM-consultants aan een optimale klanttevredenheid. Doelstelling hierbij is de klant verder te helpen in hun gewenste organisatieontwikkeling en het bereiken van haar doelstellingen, terugvertaald naar de toegevoegde waarde die e-HRM hierin levert. Denk hierbij aan organisatiedoelstellingen als kostenefficiency of meer HR-gerelateerde doelstellingen als modern werkgeverschap, HR in control of snelheid en professionaliteit van de HR processen bij klanten. Raet Consulting zorgt voor de advies-, implementatie- en supportdiensten van alle e-HRM softwareoplossingen bij klanten. Met ruim 80 trotse consultants en gelieerde professionals zorgen zij voor het complete implementatietraject. Onze doelstelling hierbij is de klant verder te helpen in hun gewenste organisatieontwikkeling en het bereiken van haar doelstellingen.

Jij bent een slimme en zelfbewuste consultant die klanten verder helpt in de ontwikkeling van hun HR processen. 
Je vindt het leuk om de e-HRM van onze klanten optimaal in te richten. Je bent oplossingsgericht, resultaatgericht, schakelt snel en bent op zoek naar een organisatie met een hoog ambitieniveau Je hebt ervaring met projectmatig werken en werkt graag samen. Hiernaast bezit je:

 • minimaal een afgeronde opleiding op MBO 4 niveau, bijvoorbeeld Administratief, Personeel & Arbeid, ICT-beheer;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van en/of ervaring met RAET-producten is een pré;
 • Vanaf niveau medior niveau beschik je tevens over:
  • minimaal 2 jaar ervaring met beheer van (E-HRM) implementaties van applicaties / softwaremodules en de bijbehorende methodieken;
  • aantoonbare kennis en ervaring met de HR en/of Payroll-processen bij klanten en de ontwikkelingen en veranderingen in de markt op dit gebied.

Snel stappen maken in je ontwikkeling en carrière?
We vragen veel van je, daar staat dan wel tegenover dat je leerrendement bij Raet zeer hoog ligt. Je kunt veel leren van je collega’s, die net zo professioneel en ambitieus zijn als jij. Daarnaast kun je deelnemen aan seminars, trainingen en interne kennissessies om de beste te blijven in jouw vak. Je komt te werken bij de grootste IT en BPO dienstverlener in HR van Nederland in een omgeving die nooit stil staat.

Verder bieden wij je in deze functie: 

 • een uitstekend primair salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een jaarcontract met intentie deze om te zetten in een vast dienstverband;
 • een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem met de mogelijkheid tot het uitruilen van arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer direct
Wil jij deze functie gaan vervullen? Solliciteer dan via onderstaande button. We maken graag kennis met je!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

More Info?

Derek van Bakel HR Consultancy

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji