Manager Claim en Excasso PAWW

Location

Amersfoort

Department

Consultancy

Job Level

Professional

Zo bouw je met ons mee
Als Manager Claim en Excasso PAWW geef je leiding aan het team dat complexe uitkeringsvraagstukken voor de PAWW beoordeelt en/of controleert. Meer concreet gaat het om de uitkeringen van de private aanvulling WW en WGA. Daarbij is het aan jou om teamleden in staat te stellen de afgesproken SLA’s te behalen. Maar veel liever overtref je de gewekte verwachtingen. Bijvoorbeeld door bestaande processen en werkwijzen aan je positief-kritische blik te onderwerpen en slimmer/efficiënter te maken. Ook vanuit medewerkersperspectief, want hoe meer werkplezier hoe beter de dienstverlening.

Dit heb je ervoor nodig
Procesmatig en analytisch inzicht. Een aangeboren verbeterdrive. En het talent om de meest uiteenlopende teamleden mee te krijgen. Zonder kennis van het sociale domein kun je niet, want het vakgebied verandert snel. Je gaat niet ‘mee’, maar je neemt het voortouw. Als teamleider ben je de people manager die ambitieuze stippen op de horizon zet, maar het team zelf de beste route laat uitstippelen. Je gaat dus niet voor persoonlijk succes, maar voor teamprestaties.

Ook fijn
• Als je ervaring hebt bij een uitvoerder in het sociale domein
• Als je bewezen leidinggevend talent hebt
• Als je weet hoe je mensen kunt motiveren
• Als je het leuk vindt om talent te (h)erkennen 
• Als je verder kijkt dan je eigen team en het doel hebt om als managementteam de PAWW naar een hoger plan te tillen.

Wat je ziet en wat je krijgt 
Wat je als eerste ziet, is ons gezellige hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je nieuwe collega’s. In totaal zijn dat er ongeveer 1.000. Wat je krijgt is een unieke kans om als medewerker claim mee te bouwen aan een nieuwe uitvoeringsorganisatie. Verder ‘krijg’ je een fair salaris en de ontwikkelkansen die je mag verwachten van een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen voeren.

More Info?

Consultancy
+31 88 230 2300 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji