Medewerker Business Accounting & Project Control

Location

Amersfoort

Department

Legal & Finance

Job Level

Professional

In control. Dat is wat je bent.

Raet is niet meer. Dat klinkt dramatisch, maar het tegendeel is waar. In 2018 is Raet namelijk onderdeel geworden van Visma. De fusieorganisatie Visma|Raet combineert twee ontwikkelexpertises: de HR en payroll software van Raet met de financiële cloud oplossingen van Visma. De fusie van deze twee softwaregiganten brengt spannende uitdagingen (‘mixen’ van bedrijfs DNA) en heel veel kansen met zich mee, want samen zijn we sterker dan we alleen ooit hadden kunnen worden. Wat niet verandert, is onze klantgedrevenheid. We willen klanten perfect bedienen. Met gebruiksvriendelijke oplossingen. En met strakke order to cash processen. Wil jij daar aan bijdragen? En heb je trek in een doorgroeifunctie bij een organisatie waar jasje/dasje mag, maar je ook casual welkom bent? Welkom aan boord!

Zo bouw je met ons mee

Als Medewerker Business Accounting heb je een financiële dubbelrol, want je zoomt zowel in op het primaire order to cash proces als op projectadministraties. Om met dat eerste te beginnen: jij leidt (soms complexe en omvangrijke) financiële processen in goede (betere mag!) banen. Denk daarbij aan het vastleggen van overeenkomsten in de contractadministratie, contractbeheer en de daaraan gekoppelde facturatiestromen. Waarbij je eventuele onregelmatigheden signaleert en slagvaardig oplost. Omdat we grote waarde hechten aan customer intimacy, kun je niet volstaan met ‘cijfertjes inkloppen’. Je hebt namelijk volop contact met in- en externe klanten en zet alles op alles om ze snel en goed te helpen. Bijvoorbeeld door vragen over facturen en contracten te beantwoorden.

Rol nummer twee is die van Project Controller. En ja, ook dan hou jij je bezig met financiële vastlegging en administreren, maar wel binnen een ander domein: Visma|Raet is namelijk niet alleen ontwikkelaar van innovatieve softwareoplossingen, maar detacheert ook interim professionals en implementatie consultants die klanten de volgende stappen helpen zetten. En jij borgt dat de project- en urenadministratie feilloos wordt verwerkt. Voor beide rollen geldt: het verzorgen (en onderbouwen) van rapportages is in scope. Aantrekkelijk is dat we op het punt staan om een nieuw order to cash systeem te implementeren. Hoe we dat het beste kunnen inrichten en configureren, zodat het op onze situatie wordt toegespitst, is een vraag waar je volop over kunt meepraten. Bovendien draag je bij aan de implementatie samen met zeven (stuk voor stuk super-enthousiaste) collega’s!

Dit heb je ervoor nodig

Financieel inzicht. Communicatieve kwaliteiten. En de drive om bij alles wat je doet voor win/win situaties te gaan: je wilt niet alleen de interne organisatie, maar ook externe klanten verder helpen. Een achtergrond in financieel administratieve rollen is een must, waarbij het overigens niet uitmaakt welke branche je vaarwel zegt. Verder verwachten we dat je solo goed uit de verf komt, maar de finish liever samen met collega’s haalt.

Het harde eisen lijstje

  • MBO of HBO in een finance of accounting richting
  • Tussen 2 tot 5 jaar werkervaring. 
  • Bekend met ERP/administratieve systemen, brede IT-kennis
  • Analytisch vermogen is een must, ervaring met projectadministraties een ENORM pre
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, ook op papier
  • Een teamplayer die het verschil wil maken bij een groot bedrijf dat toch familiair aanvoelt

Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als Medewerker Business Accounting & Project Control als eerste ziet, is ons hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je collega’s. In totaal zijn dat er ongeveer 1.000, onder wie 300 IT’ers. Wat je krijgt, is de kans om een impactvolle bijdrage aan de financiële afdeling te leveren, inclusief het meepraten over de inrichting van ons nieuwe order to cash platform. Bij Visma|Raet wordt hard voor klanten gewerkt, maar we geloven niet dat onze mensen gelukkig worden van streng hiërarchische werkwijzen. En dus is de setting open, uitnodigend en samenwerkingsgericht. Zoals je mag verwachten van een markt leidende HR developer, zijn de arbeidsvoorwaarden bovengemiddeld. Dat geldt niet alleen voor het salaris, maar ook (en volgens ons nog belangrijker) voor de randvoorwaarden. Zo zijn er volop kansen om te groeien, zowel op professioneel (senior positie) als persoonlijk vlak en doen we, als de werkdruk het toelaat, niet moeilijk over bijvoorbeeld flexibel werken.

More Info?

Legal & Finance
+31 88 230 2300 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji