Medewerker Excasso PAWW

Location

Amersfoort

Department

Consultancy

Job Level

Professional

Raet is  ontwikkelaar van HR- en payrolloplossingen waar zo’n 10.000 organisaties, 1,7 miljoen medewerkers en 1,3 miljoen uitkeringsgerechtigden op vertrouwen. Inclusief een fors aantal verzekeraars en pensioenfondsen. Soms maken die klanten gebruik van onze cloud-software. Maar als het op bruto/netto berekeningen van pensioenen en uitkeringen aankomt, kiezen ze vaak voor outsourcing aan Raet P&B Services. Daar werken dan ook echte payroll specialisten die salaris-administratief (graag!) voorop willen lopen. Kun en wil jij dat ook? 

Zo bouw je met ons mee
Als Payroll Professional regisseer je complexe bruto/netto processen voor de PAWW en eventueel in de toekomst namens pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen. Meer concreet gaat het om de uitkeringen van de private aanvulling WW en WGA. Nog concreter: jij bent een belangrijke schakel in het proces dat duizenden mensen van inkomen voorziet. Een rol dus met maatschappelijke impact. En een rol waarin je continu wordt uitgedaagd om het verschil voor mensen te maken en zelf procesmatige verbeterkansen te signaleren. Je koppelt die inzichten en verbetermogelijkheden terug naar collega’s en test nieuwe en/of verbeterde functionaliteiten.

Dit heb je ervoor nodig
Salaris-administratieve expertise, liefst beloond met een PDL, MBA en/of VPS. Bij voorkeur heb je ervaring bij een pensioenfonds, accountants- of administratiekantoor. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt en dat je goede communicatieve vaardigheden hebt. Je bent flexibel en altijd bereid om je collega’s te helpen. Ook zet je een stapje extra als dat nodig is.


Ook fijn
• Als je MBO werk- en denkniveau hebt en 3+ jaar relevante werkervaring
• Als je goed procesmatig inzicht hebt
• Als Excel voor jou geen geheimen heeft 
• Als je bekend bent met Microsoft Dynamics CRM of Gemal 
• Als je trots bent op wat je zelf bereikt, maar trotser op wat je als team neerzet


Wat je ziet en wat je krijgt 
Wat je als eerste ziet, is ons gezellige hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je nieuwe collega’s. In totaal zijn dat er ongeveer 1.000. Wat je krijgt is een unieke kans om als medewerker excasso mee te bouwen aan een nieuwe uitvoeringsorganisatie. Verder ‘krijg’ je een fair salaris en de ontwikkelkansen die je mag verwachten van een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen voeren.

 

 

More Info?

Consultancy
+31 88 230 2300 company/raet