Medewerker Financiele Administratie

Location

Amersfoort

Department

Job Level

Een job waar je heel je leven wat aan hebt

Beschouw je (financiële) administraties als je tweede huis? Mooi, want dan voelt deze job aan alsof je crowdsurfend in een gespreid bedje landt. Dat wil niet zeggen dat dit een saaie rol is, waarin je steeds hetzelfde 'trucje' kunt herhalen. Visma|Raet ondersteunt namelijk de meest uiteenlopende organisaties – van corporates tot overheden – op het gebied van salarissen en uitkeringen. Afwisseling is dus gegarandeerd. Dat betekent ook dat je snel veel leert – een boost voor je verdere financieel administratieve carrière!


Zo bouw je met ons mee
Als  Medewerker Financiele Administratie land je bij Raet P&U in Amersfoort en maak je af en toe uitstapjes naar ons HQ in Amsterdam . Je verwerkt onder andere journaalposten, werknemersgegevens en uitkeringsadministraties voor onze klanten. Dat zijn bijna allemaal 'bekende namen', dus je voegt een heleboel toppers aan je CV toe. Je codeert bankafschriften, verwerkt salarismutaties en stelt begrotingen op. Bovendien bewaak je de klantsaldi en verzorg je rapportages die klanten maximaal zicht en grip op de salaris- en uitkeringsadministratie bieden. Verder blus je operationele brandjes, bijvoorbeeld door collega's van tips & tricks te voorzien. Belangrijk: dit is een rol (32+ uur per week).

Doen als je

  • Een financieel/administratieve professional op MBO/HBO niveau bent
  • De juiste salaris-administratieve skills (PDL is een pre) in huis hebt
  • Je op je gemak voelt in financiële systemen (liefst MS Dynamics) en MS Office (inclusief Excel)
  • Een echte zelfstarter en enthousiaste teamspeler bent
Niet doen als je
  • Wilt dat iemand lang je hand vasthoudt
  • Elke dag precies hetzelfde trucje wilt herhalen
  • Vindt dat communicatieve kwaliteiten voor deze rol niet nodig zijn
  • Bloednerveus en superchagrijnig wordt van deadlines


Wat je ziet en wat je krijgt
Wat je als eerste ziet, is ons Hoofdkantoor in Amersfoort. Aan de snelweg. Op struikelafstand van fijne terrassen en winkels. Je werkt als Administratief Medewerker binnen het FA-team van vijf directe collega's (verdeeld over Amersfoort en Amsterdam), maar wisselt kennis en ervaringen uit met de hele afdeling; ruim 25 administratieve professionals. Visma|Raet betaalt een fair salaris en staat bekend om het 'familiebedrijf sfeertje'. We werken hard, maar wel in een positieve sfeer, waarin ook ruimte is voor goede (en minder goede) grappen.

More Info?

+31 88 230 2300 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji