Medewerker Servicedesk PAWW (32-40 uur )

Location

Amersfoort

Department

Consultancy

Job Level

Professional

Zo bouw je met ons mee
Als Medewerker Servicedesk PAWW beantwoord je vragen van alles en iedereen die met de PAWW te maken krijgt. De ene keer ondersteun je daarmee een grote organisatie bij het doorlopen van het aanmeldingsproces. De andere keer stel je een werknemer gerust dat hij na afloop van de WW niet in een zwart financieel gat valt. Wie je ook helpt: je zet alles op alles om het juiste antwoord te geven. Liefst natuurlijk meteen, maar als je parate kennis tekortschiet, neem je geen genoegen met ‘een half antwoord’, maar ga je actief op zoek naar helderheidbinnen het team Je bouwt dus veel kennis op van de regeling en ontwikkelt je tot echte specialist. Leuk is ook dat je vanaf dag één bij de uitvoering van de PAWW betrokken bent. Je helpt FAQ’s te vullen met heldere antwoorden en geeft, samen met je collega’s vorm en inhoud aan de werkprocessen.

Dit heb je ervoor nodig
Schriftelijke en communicatieve kwaliteiten (ook op het beeldscherm) en inlevingsvermogen: de regeling is nieuw, best ingrijpend en ingewikkeld. Niet iedereen die je spreekt is PAWW specialist! De drive om een relatief nieuwe afdeling verder op te bouwen is een must, net als procesmatig inzicht (hoe kunnen we het werk het beste inrichten?). Verder is het belangrijk dat je een teamspeler bent die kennis en ervaringen graag met collega’s uitwisselt, zodat we continu van elkaar (blijven) leren.

Ook fijn
 MBO werk- en denkniveau
 Relevante werkervaring is welkom, maar servicegerichtheid is belangrijker
 Affiniteit met het werken met computers is een must
 Ervaring met het werken met ticketsystemen is een pré
 Flexibel, creatief, oplossingsgericht en klantgedreven
 Je wilt jezelf graag ontwikkelen en houdt van dynamiek 
 Je brengt een positieve bijdrage in het team met je openheid, eerlijkheid, integriteit en een goede dosis humor.

Wat je ziet en wat je krijgt 
Wat je als eerste ziet, is ons gezellige hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je collega’s. In totaal zijn dat er circa 1.000, onder wie de 50 mensen die hun schouders onder ‘‘uitvoering’ PAWW’ zetten. Wat je krijgt, is de kans om deze regeling samen met die collega’s tot een maatschappelijk succes te maken. Omdat alles aan de regeling nieuw is, werk je in een pionierende setting. We zetten alles op alles om dingen first time right te doen, maar beseffen dat foutjes menselijk zijn. Niet erg dus, als we er maar van leren! Uiteraard ‘krijg’ je een fair salaris en de ontwikkelkansen die je mag verwachten van een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen voeren.

More Info?

Consultancy
+31 88 230 2300 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji