Medewerker Werkgeversregistratie & Incasso (32-40 uur)

Location

Amersfoort

Department

HR & finance

Job Level

Medior

 

 

 

Nog nooit van de PAWW gehoord? Dat is niet zo gek, want dit is een van de nieuwste sociale regelingen van Nederland. Een bijzondere ook, want de regeling is niet door de politiek, maar door werkgevers in het leven geroepen. Het doel: werknemers langer financieel ondersteunen dan de ‘gewone’ WW en WGA. Raet leidt de regeling in goede banen. Dat lukt alleen als we zicht en grip op alle processen hebben. Wil jij dat mogelijk maken?

 

Zo bouw je met ons mee

Als Medewerker Werkgeversregistratie & Incasso creëer jij de randvoorwaarden voor het succes van de regeling. Jij zorgt er namelijk voor dat we exact weten waar we staan in het proces. Hoe? Door een rapportageraamwerk in CRM wordt inzichtelijk waar de kansen en knelpunten zitten. Hoeveel calls en mails handelen we af? Binnen welke termijn? Hoeveel werkgevers hebben zich al geregistreerd? Is er tijdig aangifte gedaan? In hoeverre zijn stakeholders tevreden over de geboden service? Daarnaast pak je ook andere vraagstukken en werkzaamheden op. Denk aan het verwerken van werkgeversinformatie en het borgen dat aangesloten werkgevers hun verplichtingen nakomen en hen daar waarbij nodig te ondersteunen.

 

Dit heb je ervoor nodig

Administratief talent is onmisbaar. Net als procesmatig inzicht. Excel skills en analytische kwaliteiten zijn een pre. Verder is het belangrijk dat je, samen met je enthousiaste collega’s, een afdeling neer wilt zetten die de regeling perfect uitvoert. 

 

Ook fijn

  • MBO werk- en denkniveau, paar jaar administratieve werkervaring
  • Je werkt altijd accuraat, ook als de werkdruk plotseling piekt
  • Tegelijkertijd ben je creatief en vernieuw je graag: als het beter kan, moet het beter
  • Teamspeler die er altijd voor collega’s staat en foutjes van anderen graag en zonder oordeel herstelt

 

Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, is ons gezellige hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je collega’s. In totaal zijn dat er circa 1.000, onder wie de 50 mensen die hun schouders onder ‘project PAWW’ zetten. Wat je krijgt, is de kans om deze regeling samen met die collega’s tot een maatschappelijk succes te maken. Omdat alles aan de regeling nieuw is, werk je in een pionierende setting. We zetten alles op alles om dingen first time right te doen, maar beseffen dat foutjes menselijk zijn. Niet erg dus, als we er maar van leren! Uiteraard ‘krijg’ je een fair salaris en de ontwikkelkansen die je mag verwachten van een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen voeren.

Direct solliciteren
Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan, waarbij je een centrale rol speelt binnen deze nieuwe afdeling en die de basis legt voor de volgende stap in je carrière? Reageer dan meteen en vertel ons waarom jij de juiste kandidaat bent die bij ons aan de slag wil.

More Info?

HR & Finance
+31 88 230 2300 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji