Medior/Senior Product Consultant

Location

Amersfoort

Department

HR consultancy

Job Level

Senior

IT-minded HRM professional van de buitencategorie? Functioneel Beheerder met Olympische klantambities? Bij Raet implementeer je next gen HRM-oplossingen!

Wordt Steven Kruijswijk of Kjeld Nuis Sportman van het Jaar? Dat is de vraag die we hopen dat de jury eind 2019 beantwoordt. Als beide mannen daarvoor in de race zijn, maakt het ons eigenlijk niet uit wie er wint. Onze fusiepartner Visma  sponsort, samen met Jumbo, namelijk de topsportploeg waar Kruijswijk en Nuis toe behoren. Het geeft aan dat we flinke ambities hebben. Op sportief gebied. Maar ook (en vooral!) als het op het faciliteren van klanten aankomt. Onze HR- en Payroll-oplossingen worden dan ook als schaatspakken op onze klanten toegespitst. Strak. Maar comfortabel. Wil jij daar een winnende bijdrage aan leveren?

Zo bouw je met ons mee

Als Medior of Senior Product Consultant borg je dat klanten alles uit hun HRM-oplossing halen wat er inzit. Jij richt de Youforce applicaties namelijk zo in dat klanten er fijn en effectief mee kunnen werken. Dat klinkt misschien als een hardcore IT-rol, maar is het niet. Want ja, je configureert apps, voert acceptatietesten uit, denkt mee in de processen van de klant en verzorgt GAT reportages . Maar dat doe je wel altijd vanuit gebruikersperspectief. Als je makkelijk je weg vindt binnen HR- en of salarisapplicaties, bijvoorbeeld op basis van eerdere rollen binnen HRM of als Functioneel Applicatiebeheerder, is dit een fantastische next step én een unieke kans om eens een keer niet over applicaties te klagen, maar ervoor te zorgen dat niemand erover wil klagen.

More Info?

HR Consultancy
+31 88 230 2300 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji