Payroll Professional

Location

Amersfoort

Department

HR

Job Level

Professional

Een groot aantal klanten vertrouwt hun salaris- en HR administratie aan Raet toe. Deze HR Services worden geleverd vanuit haar Shared Service Centra, in Amersfoort, Amsterdam, Drachten en Sittard. Excellente en efficiënte dienstverlening met gebruikmaking van de door Raet als marktleider zelf ontwikkelde software, staan hierbij voorop. In Amsterdam zoeken wij meerdere Payroll Professionals die de dienstverlening voor onze klanten goed en efficient uitvoeren.

Functie
Werken als Payroll Professional bij Raet betekent werken met 300 collega HR en Payroll Professionals en gelieerde IT-professionals binnen het bedrijfsonderdeel HR Services.
Het vak van Payroll Professional kent voor jou geen geheimen en je beseft dat dit vakgebied door toegenomen klanteisen en steeds groter wordende rol van automatisering aan het veranderen is. Dag in dag uit bedien je op vakkundige en persoonlijke wijze onze klanten door te controleren of de loonverwerking volgens wet- en regelgeving wordt gedaan. Daarnaast verwachten wij van jou als professional een proactieve bijdrage in het continue verbeteren van onze interne & externe processen, in het naar een hoger niveau brengen van de kwaliteit van onze dienstverlening, in de zorg dat de klant hier goed in meegenomen wordt en in het vertrouwen van de klant dat hij zijn salarisverwerking in goeden handen laat.
In je rol als contactpersoon voor één of meerdere klanten weet je onze klanten te adviseren en mee te nemen in de moderne oplossingen die onze portfolio biedt. Dit betekent dat je beschikt over een commercieel gevoel, empathisch vermogen en overtuigingskracht.

Wij zoeken:
Jouw vakinhoudelijke expertise is onbetwist en het is jouw tweede natuur om onze processen en de kwaliteit van onze dienstverlening naar een hoger plan te brengen.

Jij beschikt over:
• HBO werkniveau, een afgeronde opleiding PDL. Je bent bezig met het behalen van VPS of hebt de ambitie om VPS te halen. Zeer relevante werkervaring en up-to-date kennis voor de functie van Payroll Professional zijn vereist om als onbetwist vakinhoudelijk expert te kunnen worden gezien.
• Kennis van en ervaring met procesverbetering (Lean) is vereist om binnen afzienbare tijd bij te kunnen dragen aan de kwaliteitsverbetering van onze processen en ons team. 
• Interesse in en kennis van ontwikkelingen op het ICT-vlak.
• Je hebt een lean mindset, neemt initiatief tot verbetering van de dienstverlening en de onderliggende processen en zoekt daarin de samenwerking op.
• Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, benodigd voor goed klantcontact en goede coaching van medewerkers.
• Je hebt een servicegerichte instellingen bent accuraat.

Wij bieden
We vragen veel van je, maar daar staat tegenover dat je bij Raet stappen kunt maken in je ontwikkeling en carrière. Naast je inzet van je opgedane ervaring en competenties kun je je vaardigheden verder ontwikkelen en veel kennis opdoen van moderne HR & Payrolloplossingen. Na je start als Payroll Professional in een van onze teams in Amsterdam, kan je bijvoorbeeld doorgroeien naar een rol als consultant of interim professional. Je werkt tenslotte bij de vernieuwer en marktleider op HR en Payroll gebied in Nederland.
Verder bieden wij je in deze functie:
• een uitstekend en passend maandsalaris op basis van je ervaring en competenties;
• een jaarcontract met de intentie deze om te zetten in een vast dienstverband; 
• opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen als professional in je vakgebied;
• een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem met de mogelijkheid tot het uitruilen van arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer direct
Word jij gedreven door de ambitie om als salarisprofessional jouw klanten verder te helpen? Solliciteer dan direct naar de functie van Payroll Professional bij Raet. We maken graag kennis met je!
Eerst meer weten? 
Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Hans Bijlsma, hans.bijlsma@raet.com of 06-55374224

More Info?

HR
+31 88 230 2300 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji