Planner / Lean Coördinator (Drachten)

Location

Drachten

Department

Staff

Job Level

Professional

Sommige organisaties zijn tevreden als de meeste klanten tevreden zijn. Visma/Raet niet. Wij zijn pas gelukkig als we alle klantverwachtingen overtreffen. Dat lukt alleen als onze werkprocessen strak zijn ingericht. En iedereen weet wat er wel (en juist niet) van hem of haar wordt verwacht. Bovendien willen we klanten open informeren over bijvoorbeeld de planning. Belangrijk, want we verzorgen salaris- en personeelsprocessen voor aansprekende organisaties. De foutmarge is dus minimaal. Kun jij 60 collega’s op Lean sleeptouw nemen?

Zo bouw je met ons mee
Als Planner / Lean Coördinator zet je strakke werklijntjes uit binnen de Visma/Raet vestiging in Drachten. Een belangrijke rol, want jouw ~60 collega’s verzorgen de personeels- en salarisadministratie voor aansprekende organisaties. Administratieve processen dus die geen vertraging op mogen lopen. Aan jou om de ambitieuze KPI’s elke dag te behalen. Dat start met het bepalen van de juiste prioriteiten; wat pakken we in welke volgorde op? Je beheert de planning en coördineert alle werkzaamheden, bijvoorbeeld door input voor de dagstart aan te leveren en continu te monitoren of we inderdaad doen wat we moeten doen doen.

Signaleer je issues binnen de werkprocessen? Dan grijp je in en los je ze op. Hoewel dat vaak neerkomt op het blussen van operationele brandjes, beschouw je knelpunten ook als input voor duurzame verbeteringen. Uiteraard zorg je ervoor dat onze klanten altijd weten wat er speelt. Zo informeer je ze proactief over de planning en voortgangsstatus. Bovendien verzorg je als Planner rapportages, zowel voor in- als extern gebruik. Leuk: we werken al behoorlijk lean & mean, maar als jij denkt dat het leaner & meaner kan, nodigen we je uit om innovaties en verbeteringen door te voeren. ‘Als het beter kan, moet het beter’, is niet alleen jouw motto, maar ook wat je enthousiast uitstraalt naar al je collega’s. Zo krijg je ze allemaal mee!

Wat je daarvoor nodig hebt? 
Actuele kennis van Lean, waarbij het helpt als je een groene of gele riem draagt. Ervaring met het strak trekken van ways of working is een must. Net als het talent om mensen mee te krijgen op basis van een mix van overtuigingskracht en enthousiasme. Oftewel: jij bent ervan overtuigd dat lean werken niet alleen beter voor de klant is, maar ook fijner voor al je collega’s. En brengt die gedachte met veel enthousiasme over. Hoewel het geen harde eis is, rollen we de rode loper extra ver uit als je bekend bent met Raet systemen!

Echt essentieel:
 MBO werk- en denkniveau, 3 jaar relevante werkervaring
 Affiniteit met administratieve procesomgevingen
 Enthousiaste weerstandsoverwinnaar met een hoge gunfactor

Wat je ziet en wat je krijgt 

Wat je als Planner / Lean Coördinator als eerste ziet, is ons hoofdkantoor in Amersfoort. Want daar drinken we koffie tijdens het sollicitatiegesprek. Hier werkt het leeuwendeel van je 1.000 nieuwe collega’s. Maar jij niet, want je standplaats is Drachten. Wat je als Planner / Lean Coördinator krijgt is een rol met impact. Op je collega’s. Op onze klanten. En op alle mensen die er werken. Uiteraard mag je rekenen op een fair salaris en de ontwikkelkansen (inclusief Lean vervolgtrajecten) die je mag verwachten van een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière kunnen voeren. Fijn om te weten: Raet is lid van de internationale Visma familie en maakt werk van employee engagement. Een ambitie waar je als Planner / Lean Coördinator direct aan bijdraagt

More Info?

Staff
+31 88 230 2300 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji