QA Engineer Payroll

Location

Amersfoort

Department

Software Development

Job Level

Medior

Is TMap hetzelfde lot beschoren als T-Rex? Wie het weet, mag het zeggen. Bij Raet zijn we er in ieder geval van overtuigd dat softwaretesten een nieuwe evolutionaire fase ingaat. Want ja, ‘achteraf’ testen zal niet snel uitsterven, maar we denken dat testen tijdens het ontwikkelproces de nieuwe standaard wordt. En omdat we nu eenmaal graag vooroplopen – zeker als T-Rex ons op de hielen zit – werken we nu al zoveel mogelijk volgens die filosofie. Dat betekent dat je bij ons niet aan het einde van de user story in beeld verschijnt, maar (vaak) meedenkt over de verhaallijn en het vrolijke slot. Dat vrolijke slot is belangrijk, want je test Payroll-applicaties die het mogelijk maken dat miljoenen mensen salaris of pensioen ontvangen!

Zo bouw je met ons mee
Als QA Engineer Payroll ben je de strenge, maar rechtvaardige kwaliteitsbewaker van software voor het payroll domein. Klinkt stoffig? Dat is het niet. Zeker niet vanuit het (kuch) belangrijkste perspectief, namelijk dat van jou en je collega IT professionals.
IT-technisch is payroll namelijk een even complex als uitdagend speelveld. Omdat er constant nieuwe wet- en regelgeving op ons afkomt. Omdat het real-time ontsluiten van data via secure API’s par for the course is. Omdat onze Payroll-oplossingen cloud-based zijn. En omdat de foutmarge nul is. Salarissen dienen altijd juist berekend en op tijd uitbetaald worden. Gebeurt dat niet, dan is de impact op werkgevers en werknemers enorm.

Samen met je collega’s binnen Cloud Solutions lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van onze payroll-oplossing. Zoals je (hopelijk!) van een softwareontwikkelaar verwacht, werken we op SCRUM basis. In kleine iteraties dus én in kleine multidisciplinaire teams, waarbinnen kennis en ervaringen non-stop worden uitgewisseld. Leuk is dat je als QA Engineer Payroll niet alleen user stories beoordeelt, maar vanaf de eerste scène meepraat over de verhaallijn. In eerste instantie is die bijdrage misschien bescheiden, maar als je de markt, de wetgeving en de wensen van onze klanten beter leert kennen, kom je steeds vaker tot geniale ingevingen. Hopelijk dragen die ertoe bij dat we issues niet achteraf constateren, maar op voorhand voorkomen. Dat is het nieuwe testen!

Dit heb je ervoor nodig
Diepgaande testing kennis. Zowel van traditionele tools als next gen methodologieën. Ervaring met technisch testen in complexe omgevingen is een must. Als je ook nog eens testexpertise op het gebied van security, integratie en non-functional requirements hebt, valt je CV extra op. Voor wat betreft je opleiding en achtergrond; TMAP en/of ISTQB kwalificaties zijn best welkom, maar we schatten skills hoger in dan de papiertjes in je achterzak. Wat wel belangrijk is, is dat je ons DNA deelt en (dus) iemand bent die durft te pionieren en beseft dat je van fouten vaak het meest leert. Bovendien werken we op sharing is caring basis, hoewel we dat zelf een verschrikkelijke term vinden.

More Info?

Software development
+31 88 230 2300 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji