Raet Academy (e-)Learning Developer

Location

Amersfoort

Department

Software Development

Job Level

Medior

Raet Academy (e-)Learning Developer

Wij zijn op zoek naar een (e-)learning Developer voor 40 uur per week.

Over Raet
Ruim 1.000 medewerkers, 50 jaar ervaring, 1,7 miljoen medewerkers die dagelijks gebruikmaken van onze software, 1,3 miljoen uitkeringen per maand, meer dan 10.000 klanten in Nederland. Dat is Raet in een paar getallen. Maar misschien ken je ons eerder van de salarisstrook. En dat is niet verwonderlijk. Want daar liggen de roots van Raet, begonnen als automatiseerder voor salaris- en daarna personeelsadministratie. Met decennia ervaring in HR was Raet het eerste bedrijf dat HR-software in de cloud ontwikkelde. 

Functie
Als (e-)Learning Developer maak je deel uit van het Raet Academy team. Een team dat bestaat uit 10 medewerkers, waaronder collega’s Backoffice, trainers, coördinatie en projectmanagement, sales en de manager Academy.Je werkt in een dynamische en technische omgeving, waarin software implementaties en software training centraal staan. In deze rol ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van learning journeys op basis van het 70:20:10 model en de 5 Moments of Need. De learning journeys bestaan uit verschillende (digitale) leervormen, zoals e-learning, live virtual training, classroom training, webinars en performance support (video’s, screencasts en QRC’s). 

Is het ontwerpen en ontwikkelen van inspirerende en innovatieve leermiddelen jouw passie? Kan jij conceptueel denken en ben je sterk met taal én beeld? Vind jij het leuk om te ontwikkelen voor zowel interne als externe klanten? Zijn SCORM en LMS geen onbekende begrippen voor jou? Ben jij creatief, proactief, zelfstandig en heb je oog voor detail? Dan verwelkomen wij je graag in ons team!

Als (e-)Learning Developer ben je verantwoordelijk voor:

 • ontwerpen van learning journeys op basis van 70:20:10 & 5 Moments of Need;
 • ontwikkelen van e-learning, QRC’s en interactieve PDF’s;
 • delen van jouw kennis op het gebied van (online) leren met collega’s (trainers, ontwikkelaars en SME’s);
 • ontwerpen van klantspecifieke trainingen;
 • herontwerpen van klassikale trainingen naar virtuele learning journeys.

Wij bieden
We vragen veel van je, maar daar staat tegenover dat je bij Raet stappen kunt maken in je ontwikkeling en carrière. Je kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je kennis delen. Jouw mening telt! Ook al ontstaat er soms wat ruzie door. Gemotiveerde en gedreven collega’s krijg je er gratis bij. Verder bieden wij je in deze functie:

 • toffe en informele bedrijfscultuur;
 • flexibele werkomstandigheden;
 • Last but not least: goede arbeidsvoorwaarden en een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem met de mogelijkheid tot het uitruilen van arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen
Een afgeronde HBO/WO opleiding (Onderwijskunde/Opleidingskunde).

 • 2 - 5 jaar ervaring als Learning Developer, bij voorkeur in een IT organisatie.
 • Affiniteit met software en software training.
 • Ervaring met (e-)learning ontwikkeltools, zoals Articulate, Captivate en Gomo Learning.
 • Kennis van grafische softwareprogramma’s zoals Photoshop en Indesign is een pré.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Op de hoogte van trends en ontwikkelingen in L&D.
 • Je kunt goed conceptioneel denken en dit tot een ontwerp vertalen.

Solliciteer direct
Ben jij creatief, proactief, zelfstandig en heb je oog voor detail? Dan verwelkomen wij je graag in ons team!Solliciteer dan direct!

Eerst meer weten?
Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marco Winkel manager Academy, via marco.winkel@raet.com of 06 – 46 74 06 56.

More Info?

Marco Winkel Software development
+31 64674 0656

Follow us

Welcome aboard new Raet colleagues! Happy you joined the team. #Welcome2Raet #Onboarding #May2018 pic.twitter.com/xRpbnQuNuP