Raet Academy Trainer & Developer

Location

Amersfoort

Department

HR consultancy

Job Level

Medior

Raet is steeds meer. Het nieuwste lid van de Visma familie bijvoorbeeld. En daarmee de trotse medesponsor van succesvolle schaatsers en wielrenners. Raet is bovendien een ontzorger die duizenden klanten met liefde HR- en Payroll-werk uit handen neemt. Maar Raet is (en blijft) natuurlijk ook een software ontwikkelaar. Een organisatie met een warm-kloppend IT-hart dus. En een organisatie die graag investeert in de groei van medewerkers, klanten én partners. Want of een nieuwe collega, klant of partner behoefte heeft aan frisse inzichten, maakt niet uit; Raet Academy faciliteert ze allemaal. Jij straks ook?


Zo ontwikkel je met ons mee
Als Trainer & Developer heb je een aantrekkelijke dubbelrol. Bij het begrip Trainer denk je waarschijnlijk meteen aan het verzorgen van sprankelende trainingen die deelnemers een reeks aha!-momenten opleveren. En dat klopt, want de trainingen die jij verzorgt blinken uit in helderheid en praktisch toepasbaarheid. De ene dag sta je voor een groep HR professionals die getraind moeten worden in het gebruik van de Raet applicaties en ondersteund willen worden bij de transitie naar eHRM. Een dag later geef je een training aan nieuwe Raet collega’s die kennis maken met ons productportfolio. Met jouw didactische vaardigheden en ervaring zorg jij ervoor dat deelnemers actief met de materie aan de slag gaan.

En hoe het dan zit met het woordje Developer in de functietitel? Wat we ermee bedoelen is dat we graag een beroep doen op jouw innovatieve kwaliteiten en jouw kennis en ervaring op het gebied van training ontwikkeling. Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe trainingen en de doorontwikkeling van bestaande trainingen binnen ons portfolio. Dit doe je aan de hand van analyses volgens de ‘70-20-10 of ‘5 moments of need’ modellen op basis waarvan jij de best passende training ontwerpt. Jij sluit bij de ontwikkeling de juiste collega’s aan, controleert de planning en brengt de ontwikkeling aan de finishlijn.

Wat je daarvoor nodig hebt?
Jij hebt de drive om innovatieve trainingen te ontwikkelen. Dat vraagt dat jij continu goed luistert en werk maakt van de door jou gesignaleerde opleidingswensen. Verder is het belangrijk dat jij als Raet Academy Trainer & Developer weet hoe je innovatieve trainingen maakt én hoe je die kunt verzorgen, ongeacht doelgroep en niveau.

Echt essentieel:
þ HBO+ en ervaring met het geven van (applicatie)training;
þ Ervaring met het ontwikkelen van trainingen;
þ Didactisch sterk;
þ In staat om trainingswensen te signaleren en te vertalen naar een passende training;

þ Je bent creatief, zelfverzekerd en communicatief sterk;

þ Je bent bekend met de modellen ‘70-20-10’ en ‘5 moments of need’;


Wat je ziet en wat je krijgt
Wat je als eerste ziet, is ons hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je nieuwe collega’s. In totaal zijn dat er ongeveer 1.000, onder wie 300 IT’ers. Wat je als Raet Academy trainer & Developer krijgt is de kans om al die medewerkers en uiteenlopende klanten en partners steeds verder door te ontwikkelen. Een rol met veel impact dus.
Productkennis leren we je aan! Uiteraard leren we ook graag van jou. En het team? Dat bestaat uit vijf Trainers & Developers, twee backoffice medewerkers, een multimedia specialist, een project manager en de manager. Uiteraard ‘krijg’ je als Raet Academy Trainer & Developer een fair salaris en ontwikkelkansen die je mag verwachten van een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen voeren.

 

 

More Info?

HR Consultancy
+31 33 45 06 506 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji