Segment Marketing Manager

Location

Amersfoort

Department

Sales & marketing

Job Level

Senior

Wordt Steven Kruijswijk of Kjeld Nuis Sportman van het Jaar? Dat is de vraag die we hopen dat de jury eind 2019 beantwoordt. Als beide mannen in de race zijn, maakt het ons niet uit wie er wint. Visma/Raet sponsort namelijk de topsportploeg waar Kruijswijk en Nuis toe behoren. Het geeft aan dat we flinke ambities hebben. Op sportief gebied. Maar vooral als het op het servicen van klanten aankomt. Daar liggen grote kansen, want nu we onderdeel zijn van de Visma familie, omvat ons portfolio niet alleen HR- en Payroll oplossingen van de buitencategorie, maar helpen we klanten ook aan de financiële overwinning. Ben jij de Segment Marketing Manager die onze gezamenlijke proposities op het B2B podium zet?

 

Zo bouw je met ons mee

Als Segment Marketing Manager ben je het strategisch geweten van de Head of Marketing en in the lead bij de strategiebepaling voor het business segment. Een mooi moment om in te stappen, want met de overname van Raet door Visma, is een marketing greenfield ontstaan waar meer kansen kunnen worden benut dan tijdens de laatste Feyenoord-Ajax. Aan jou om je handtekening te zetten onder een onderscheidende, data-driven marketingstrategie, daar tractie voor te creëren en de strategie vervolgens naar een succesvolle finish te brengen.

 

Markt approach bepalen? Herdefiniëren van de DMU? Bestaande proposities fijnslijpen en nieuwe formuleren? De scope is zo breed als jij denkt dat ‘ie moet zijn. Een rol dus waarin je met veel vrijheid opereert, vooropgesteld dat je ownership durft te claimen. Hoewel je het strategische meesterbrein bent, beschouwen we marketing als teamsport. Als Segment Marketing Manager kun je dus terugvallen op een team van digital marketing specialisten, content schrijvers en communicatie adviseurs die de door jouw geïnitieerde campagnes draaien, content verzorgen, et cetera. Bovendien trek je intensief op met Sales, Accountmanagement, business managers en Product Development. Maar je belangrijkste sparringpartner is de portfolio manager Business: samen vormen jullie een medaille-waardig marketingtandem dat synergetische kansen spot, de go-to-market agenda bepaalt en elkaar steeds sterker maakt.

 

Dit heb je ervoor nodig

Actuele een diepgaande marketingkennis. Het vermogen om een marketingstrategie from scratch op te bouwen en daarmee naar de finish te rennen, zonder onderweg stakeholders kwijt te raken. Gegeven de marketingdynamiek in ons segment – een corporate trek je helaas zelden over de streep met een vrolijk stuiterend bannertje – is B2B marketingervaring een keiharde eis. Als je die ervaring bovendien (deels) hebt opgedaan binnen IT-solution omgevingen, stijgt de kans dat je CV de gouden medaille wint. Die dopen we in sterrenstof als je ook nog eens bekend bent met de Payroll/HR-markt.

 

Ook fijn

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • 8+ jaar relevante werkervaring, solide strategisch track-record
  • In staat om de wildste marketingplannen werkelijkheid te maken
  • Je bent een teamspeler met een ‘samen komen we sneller verder’ mentaliteit
  • Je vertrouwt data meer dan zelfs je warmste onderbuikgevoelens
  • Pioniersdrive en het lef om buiten traditionele lijntjes te kleuren

 

 

 

Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, is ons hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je nieuwe collega’s. In totaal zijn dat er ongeveer 1.000, onder wie 300 IT’ers. Wat je als Segment Marketing Manager krijgt, is de kans om Visma/Raet proposities – bestaand én nieuw – bij aansprekende organisaties over het voetlicht te brengen. Een scale-up setting dus, maar wel met de veiligheid die past bij een organisatie van onze omvang. Uiteraard ‘krijg’ je als Segment Marketing Manager een fair salaris (een kleine tien procent meer dan bij veel van onze collega’s) en de doorgroei- plus ontwikkelkansen die je mag verwachten van een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière kunnen voeren. Ook fijn om te weten; Visma/Raet wil topprestaties voor klanten neerzetten. Maar we beseffen dat dit alleen lukt als onze mensen lekker in hun vel zitten en genoeg tijd hebben voor de ‘belangrijkere’ dingen in het leven, zoals wielrennen en schaatsen met de kinderen.

More Info?

Sales & Marketing
+31 33 45 06 506 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji