Senior Account Manager Onderwijs

Location

Amersfoort

Department

Sales & marketing

Job Level

Senior

Ben jij de gedroomde sparringpartner van aansprekende educatieve organisaties als het op HR-oplossingen aankomt? Als Senior Accountmanager Onderwijs overtuig je het onderwijsveld niet zozeer van de kracht van onze HR-tools, maar zorg je er vooral voor dat die nog ‘klantkrachtiger’ worden!

 

Zo bouw je met ons mee

Als Senior Accountmanager Onderwijs ben je een mix van relatiebeheerder, business developer en commerciële kanseninlosser. Maar voor je gesprekspartners bij, vaak grote en aansprekende, onderwijsinstellingen ben je vooral de graag-geziene adviseur die helpt om huidige én toekomstige HR-uitdagingen te overwinnen. Dat vereist veel inlevings- en abstractievermogen, want jij dient contouren van oplossingen snel uit de wensmist op te zien doemen. Liefst nog voordat de klant helemaal helder heeft welke behoeften er überhaupt zijn of aankomen.

 Hoewel je als Senior Accountmanager Onderwijs streeft naar een goed commercieel resultaat (cross- en upsell kansen los je graag in) is het verduurzamen van klantrelaties je belangrijkste ambitie. Daarbij zoom je zowel in op het verstevigen van bestaande banden als op het aanleggen van nieuwe wegen, zodat we alle DMU stakeholders bereiken en committeren. Soms komt dat neer op het verzorgen van pakkende presentaties voor een grote groep stakeholders. Andere keren overleg je up close and personal met onderwijsdirecties. Maar altijd stel jij je op als meedenkend HR-sparringpartner. J koppelt klantinzichten terug naar de business, ontwikkelt en regisseert salesstrategieën, begeleidt (complexe) aanbestedingen en initieert events, meetings en denktanks die onze autoriteit binnen het HR domein onderstrepen[PF1] .  Dit doe je dit niet alleen, maar in nauwe samenwerking met een team van consultants, service managers, bidmanagers en marketeert. Als regisseur breng je deze disciplines samen om jouw klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

 

Dit heb je ervoor nodig

Een vakvolwassen uitstraling; als jij bij een meeting aanschuift, weten de andere deelnemers dat er zinnige voorstellen op het menu staan. Kennis van het HR- en/of payroll domein is uiteraard zeer welkom, waarbij het belangrijk is dat je de vertaalslag van abstracte klantwensen naar concrete software en services kunt maken. Ervaring in onderwijsland en met aanbestedingen (ongeachte de branche) zijn geen keiharde eisen, maar promoveren je CV wel naar de eredivisie. Ook een achtergrond in ERP-software kan overigens prima aansluiten.

Essentieel zijn

  • Je kunt levellen met alle DMU’s, van inkoop tot directie
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en 5+ jaar relevante werkervaring
  • Je bent een kansendenker, kansenspotter en kansenwaarmaker
  • Je kunt hoogover met klanten meedenken

Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, is ons hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je 1.200 nieuwe collega’s. Wat je als Senior Accountmanager Onderwijs krijgt, is de kans om onze marktleidende propositie nog beter op de onderwijskaart te zetten. En – vooral – de vrijheid om zelf te bepalen hoe je dat gaat doen. Verder ‘krijg’ je als Senior Accountmanager Onderwijs onder andere een goed salaris, een interessante bonusregeling, een leaseauto en de optie om flexibel te werken. Plus de ontwikkelkansen die je mag verwachten van een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière voeren.

More Info?

Sales & Marketing
+31 88 230 2300 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji