Senior HR Business Partner

Location

Amersfoort

Department

HR & finance

Job Level

Senior

Wil jij meebouwen aan de verdere ontwikkeling van HR binnen Raet? Wil jij als (gewaardeerd!)  sparring partner ons Senior Management adviseren en gidsen op alle relevante HR topics? En ben je op zoek naar functie in een snel veranderende omgeving, waar jouw kennis en ervaring écht impact hebben?

 

Zo bouw je met ons mee

Als senior HR Business Partner bouw je een HR-organisatie die onze organisatorische wendbaarheid en weerbaarheid maximaliseert. Om die ambitie werkelijkheid te maken, werken we aan de verdere professionalisering van de HR thema’s, bijvoorbeeld op het gebied van On- en Offboarding, Talentontwikkeling en Training & Performance Management. Die missie start met het analyseren van de huidige HR-aanpak, inclusief het ophalen van de actuele businesswensen. Waar lopen operationele afdelingen tegenaan? En wat zien managers als potentiële quick wins of meer strategische uitdagingen?

Met die insights in je achterzak, ga je het gesprek aan met de HR Director en andere relevante stakeholders. Je stelt impactvolle verbeteringen en innovaties voor die full cycle HR dichterbij brengen, creëert commitment voor die plannen en leidt, bij een go, de implementatie en verankering in goede banen. Los van die interessante strategische uitdagingen, sta je met twee voeten in de operationele klei. Zo blus je dreigende HR brandjes voordat ze schade kunnen aanrichten en ben je niet alleen de bedenker van HR plannen, maar ook degene die ze werkelijkheid maakt!

Dit heb je ervoor nodig

Je combineert oprechte interesse voor het oplossen van operationele vraagstukken met genoeg tactisch inzicht om het grotere plaatje te blijven zien. Realisatie- en daadkracht zijn essentieel. Dat geldt ook voor realiteitszin: niet alles kan binnen een dag worden geregeld, hoe graag je dat ook wilt. Verder is het belangrijk dat je samen met je collega’s – van recruiters tot HR specialisten – een HR organisatie wilt bouwen die het organisatorische verschil kan maken.

Dit breng jij mee

  • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting HR of bedrijfskunde, 6+ jaar aantoonbare HR werkervaring als HR Business Partner in  een corporate omgeving
  • Oprechte HR passie en bekend met actuele HR life cycle inzichten en gerichte HR thematieken
  • Samenwerkingsgericht, energiek en ‘onverbeterlijk’ optimistisch
  • IT-affiniteit is wel zo handig: we ontwikkelen HR-software!

Jouw werkomgeving

Wat je als eerste ziet, is ons hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het merendeel van je nieuwe collega’s. In totaal zijn dat er circa 1.000. Wat je krijgt, is de kans om de organisatorische veerkracht van een grote HR software ontwikkelaar te vergroten. Een rol met impact dus. Op zo’n 1.000 collega’s en op de performance van Raet. Uiteraard mag je rekenen op een fair salaris en de doorgroei- en ontwikkelkansen die passen bij een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen voeren.

More Info?

HR & Finance
+31 33 45 06 506 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji