Senior Test Engineer Payroll & Aangifte

Location

Amersfoort

Department

Software Development

Job Level

Medior

Omdat jij richting wilt geven aan de ontwikkeling van de software binnen onze e-HRM portal Youforce

Als Test Engineer Payroll & Aangifte werk je continue aan het vaststellen en verder verbeteren van de kwaliteit van de software die wij in teamverband ontwikkelen, bouwen en/of onderhouden voor onze klanten. Scrum is onze ontwikkelmethodiek. De software komt tot stand via kleine iteraties en er wordt gewerkt in kleine multidisciplinaire teams. Op die manier vindt er een ruime uitwisseling plaats van kennis en ervaring en wordt er continue uitbreiding en verbetering van onze oplossing naar de markt gebracht. Je werkt in een scrumteam op basis van user story’s.

De wereld van payroll, loon- en pensioenaangifte is dynamisch. Naast wijzigingen in wet- en regelgeving en maatschappij is vooral de technologische ontwikkeling hier een belangrijke reden voor. Realtime verwerking en ontsluiting van data dmv secure API’s is steeds meer gemeengoed hierbij. De afdeling Cloud Solutions is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van onze  oplossing. De collega’s luisteren goed naar de markt en de wet- en regelgevers, overleggen met collega’s uit andere delen van onze organisatie, analyseren de wensen en eisen van klanten en vertalen deze naar oplossingen. De applicatie is onderdeel van het Youforce Human Capital portfolio. Je geeft met jouw kennis en ervaring richting aan oplossingen en hiermee bepaal je mede het succes van het team waarin je werkt.

 

Werken als Senior Test Engineer bij Raet betekent werken met 300 enthousiaste en slimme IT professionals binnen het bedrijfsonderdeel Cloud Solutions. Cloud Solutions is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van software om trots op te zijn. Voor 2,5 miljoen eindgebruikers maak je samen met collega’s met de beste tools innovatie zichtbaar. En samen met je vakgenoten werkt je actief mee aan het continue verbeteren van je werkwijze en je product. Je rapporteert aan de Development Manager van je team.

 

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

We vragen veel van je, maar daar staat tegenover dat je bij Raet snel stappen maakt in je ontwikkeling en carrière. Je kunt veel leren van je collega’s, die net zo professioneel en ambitieus zijn als jij. Daarnaast volg je regelmatig trainingen en interne kennissessies om de beste te blijven in jouw vak. En heb je zelf een goed idee? Zie je iets dat volgens jou anders kan? Als jij enthousiast bent en een goede onderbouwing kan geven dan wordt jouw initiatief gewaardeerd en beloond. Verder bieden wij je in deze fulltime functie:

  • een prima salaris;
  • een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem met de mogelijkheid tot het uitruilen van arbeidsvoorwaarden.

 

Ons hoofdkantoor in Amersfoort is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

 

Wij zoeken: een ervaren Test Engineer in het Payroll en Aangifte domein die zich wil blijven ontwikkelen

Je bent een prettig, flexibel ingestelde persoonlijkheid met een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Je kan goed samenwerken met collega’s en werkt gestructureerd. Je bent in staat de diepte in te gaan maar blijft het totaal overzicht ook in de gaten houden. Het actueel houden van je technische kennis en je materiekennis vind je een vanzelfsprekend onderdeel van je functie. Verder beschik jij over:

  • kennis- en ervaring met salarisadministratie en aangifte processen (o.a. loonaangifte en pensioenaangifte)
  • minimaal 5 jaar ervaring met testen, testmethodes, testautomatisering en -tools (bijv. VSTS Test Hub, MTM,  Selenium, SoapUI, SpecFlow)
  • ruime ervaring met het opzetten van testplannen en het coördineren van testtrajecten, waaronder regressietesten, ketentesten, (gebruikers)acceptatietesten en het rapporteren hierover
  • ervaring met scrum;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau.

Solliciteer direct
Word jij gedreven door de ambitie om met e-HRM jouw klanten verder te helpen in Human Capital Management? Solliciteer dan naar de functie van Test Engineer Aangifte domein bij Raet. We maken graag kennis met je!

Eerst meer weten?

Heb je nog vragen over deze functie of over Raet als werkgever? Neem dan contact op met Geralt Schepers (Development Manager), via 06 – 29 58 49 22.

More Info?

Software development
+31 33 45 06 506 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji