Software Tester Payroll & Aangifte

Location

Amersfoort

Department

IT

Job Level

Professional

Veranderende wet- en regelgeving? Medewerkers die altijd, overal en op al hun devices toegang willen tot hun salarisgegevens? De eeuwige worsteling met pensioenaangifte-methodieken? Als salarisprofessional weet je er ongetwijfeld alles van. En dus weet je ook hoe belangrijk het is dat ‘jouw’ salarispakket alle payroll- en aangifteprocessen faciliteert. Onze ontwikkelaars weten dat ook. Maar als ‘hardcore’ IT’ers beschikken zij niet over jouw salaris-administratieve ervaring. Een patstelling? Niet echt, want als jij jouw kennis inbrengt om hun software te testen, creëren we een win-win situatie. Durf jij ‘werken met’ een pakket te verruilen voor ‘meebouwen aan’?

Zo bouw je met ons mee

Als Software Tester Payroll & Aangifte ben je het salaris-inhoudelijke geweten van het Scrum team dat dit onderdeel van ons cloud eHRM portal ontwikkelt. Oftewel; jij onderzoekt of de verbeteringen en innovaties die zij doorvoeren inderdaad zo briljant zijn als ze hopen. Niet door de code zelf te beoordelen, maar door te doen waar je goed in bent; salarissen verwerken, aangiften verzorgen, jaaropgaven genereren, enzovoorts. En, vooral, door aan te geven welke functionaliteiten verbeterd kunnen worden. Hoest het platform correcte berekeningen op? Is de workflow zo intuïtief als we dachten? Zijn er functionaliteiten die je als salarisadministrateur graag zou gebruiken, maar schitteren door afwezigheid? Jij test alle opties, beoordeelt ze vanuit gebruikersperspectief en koppelt je bevindingen, liefst voorzien van verbetertips en beetgare user stories, terug naar de developers. Zo bouwen we samen aan het payroll pakket van de toekomst! In deze rol werk je binnen een Scrum team, maar test je ook vaak in tandem met andere interne teams en/of samen met andere stakeholders, zoals de Belastingdienst en pensioenuitvoerders.

Dit heb je ervoor nodig

Hoewel je veel handmatig kunt testen en diepgaande kennis van testmethodieken geen keiharde noodzaak is, geldt dat wel voor IT-affiniteit. Als IT-ers jou niet verstaan en jij hen evenmin, stokt het ontwikkelproces. Deze rol is dus ideaal voor een salarisprofessional die graag diep onder de motorkap duikt en van nature alles uit software wil halen wat erin zit. Als je (basis)kennis hebt van test-tools – bijvoorbeeld Test Hub, MTM, Selenium of SoapUI – staan we helemaal te juichen.

Ook fijn

  • Je werkt op HBO/WO niveau en hebt je PDL in je achterzak
  • Ervaring met onze eHRM oplossing is welkom. Ervaring met andere pakketten ook.
  • Je bent bekend met de basisprincipes van testmethodieken
  • Je staat er altijd voor collega’s, ook als een deadline om 20:00 uur afloopt

Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je straks als eerste ziet, is ons gezellige hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je nieuwe collega’s. In totaal zijn dat er ongeveer 1.000, verdeeld over diverse continenten. Wat je krijgt is een deep dive onder de motorkap van een eHRM pakket waar zo’n 1,7 miljoen medewerkers mee werken. Plus de kans om je razendsnel te ontwikkelen. In de diepte - als salaris-connaisseur overleg je graag en vaak met alle stakeholders – maar vooral in de breedte, want als je intensief met IT-professionals optrekt, is dat een boost voor jouw kennis van ontwikkelmethodieken en tooling. Verder ‘krijg’ je een fair salaris, de mogelijkheid om een dag thuis te werken en alle ontwikkel- en opleidingskansen die je mag verwachten van een organisatie die zich beseft dat medewerkers prima zelf de regie over hun carrière kunnen voeren.

More Info?

IT
+31 88 230 2300 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji