Solution Architect

Location

Amersfoort

Department

HR & payroll administration

Job Level

Medior

Hoe goed ons Youforce HR platform ook is, als het niet (of onvoldoende) is geïntegreerd binnen het overkoepelende IT-landschap van onze klanten, kan het de hooggespannen HR-verwachten niet inlossen. En dus faciliteren we integratie al in de ontwerpfase, bijvoorbeeld door API’s en file interfaces te ontwikkelen. Maar ieder klantlandschap is even uniek als onze klanten zelf zijn. En dus spelen er unieke integratie-uitdagingen. Wil jij dergelijke, technisch complexe uitdagingen, in tandem met aansprekende opdrachtgevers, overwinnen?

 

Zo bouw je met ons mee

Als Solution Architect heb je een unieke rol. En nee, dat is geen marketing blurb, want je bent onze enige Solution Architect en dus dé wegbereider van soepele implementatieprocessen. De rol omvat een mix van hardcore IT architectuuranalyses en consultancy. Vanuit technisch perspectief beoordeel je bestaande klant-architecturen op de ‘klik’ met het Youforce platform. Zijn koppelingen met bestaande systemen voor bijvoorbeeld tijdregistratie, recruitment en finance makkelijk te realiseren? Indien je constateert dat dit niet het geval is of zou kunnen zijn, verschuift je rol naar Solution Architect en zet je alles op alles om de noodzakelijke koppelingen te realiseren. Op basis van API’s/file interfaces of door ons integratieplatform in te zetten.

Uiteraard koppel je bevindingen continu terug naar stakeholders, variërend van opdrachtgevers tot onze dedicated developers. Dat geldt ook voor learnings die ons in staat stellen de door jou bedachte custom interfaces schaalbaar en herhaalbaar door te ontwikkelen. Hoewel je in eerste instantie vooral instapt indien klanten bijvoorbeeld onzekerheden ervaren, verwachten we dat de rol steeds breder wordt. Meedenken over integratievraagstukken tijdens pre-sale trajecten? Adviseren over security? Briljante ideeën om ons integratieplatform, API’s en/of de managed file transfer oplossingen te verbeteren? Je visie wordt gehoord en gewaardeerd!

 

Dit heb je ervoor nodig

Een solide track-record als (software, solution of enterprise) architect. Alleen die ervaring stelt je immers in staat om complexe IT-landschappen snel en integraal te overzien en daar de juiste conclusies aan te verbinden. Waarbij het uiteraard even belangrijk is dat je die conclusies kunt doorvertalen naar slimme interface-oplossingen en adviezen. Ervaring met het opstellen van functionele ontwerpen waar developers graag hun tanden in zetten, is een must. Net als de drive om integratie-oplossingen samen met alle in- en externe stakeholders over de finish te trekken.

Ook fijn

  • HBO- of WO Informatiemanagement, 10+ jaar werkervaring, waarvan 5+ als architect
  • Kennis van PAAS integratie tooling, zoals Azure en Amazon
  • Je legt integratie architectuur frameworks (denk: TOGAF) makkelijk je wil op
  • Je verstaat IT ontwikkelaars even goed als klanten
  • In staat alles en iedereen te alignen, mix van tech-kennis en communicatieve skills

 

Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, is ons gezellige hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je 1.000 nieuwe collega’s, onder wie zo’n 300 IT’ers, verdeeld over 40+ Scrum/Agile teams. Wat je krijgt is de unieke kans om een nieuwe rol mede vorm te geven. De scope en impact zijn groot, want je helpt aansprekende opdrachtgevers om alles uit Youforce te halen wat erin zit. Verder ‘krijg’ je een fair salaris, de mogelijkheid om flexibel te werken en de ontwikkelkansen die je mag verwachten van een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen voeren. En de setting? Die is Agile Scrum, open, informeel en beduidend innovatiever dan je misschien bij de termen ‘payroll’ en ‘HR’ verwacht…

More Info?

HR & Payroll Administration
+31 33 45 06 506 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji