Solution Architect

Location

Amersfoort

Department

Marketing & Sales

Job Level

Professional

AI, API, GraphDB, Azure, DWH, ESB, GUI, SSO, REST, SOAP, Active Directory, IAM.  Hebben we jouw aandacht? 

Geloof jij ook dat jouw technische IT kennis meer tot zijn recht zou moeten komen? Zou jij als techneut meer aan de voorkant van de organisatie de organisatie en onze klanten willen adviseren? Vanuit Presales adviseren onze solution consultants op inhoudelijk vlak de sales organisatie en (toekomstige) opdrachtgevers over onze softwareoplossingen.

 In complexe trajecten willen we soms nog een slag dieper, voorbij het functionele, en is advies gewenst omtrent technische risico’s, compliance, schaalbaarheid, security, solution designs, infrastructuur en interfacing. Lijkt je dit gaaf? Dan zou de functie van Solution Architect goed bij je kunnen passen!

 De job

Als Solution Architect ben jij in de lead als het op meer complexe klantvraagstukken aankomt. Waar het op neerkomt, is dat jouw advies wordt gevraagd wanneer de technische kennis van Presales Solution Consultants (die klantoplossingen uitdenken) op de proef wordt gesteld. En omdat hun expertise aanzienlijk is, betekent dit dat als jij je ermee gaat bemoeien, het goed komt. Jij staat in direct contact met onze developers en het IT team van de (toekomstige) opdrachtgevers. Bent trusted advisor en hebt een belangrijke stem in de ontwikkelrichtingen van onze softwareproducten. Als jij jouw handtekening zet onder een solution design, dan doet deze integraal recht aan alle datastromen, technische risico’s, scoping, mogelijkheden van de solution en uiteraard de klantwens.

 Wat wij zoeken

Het vermogen om complexe HR-IT landschappen als een drone te overzien. Bovendien is het belangrijk dat je meerdere projectballen in de lucht kunt houden en soepel tussen die projecten schakelt. Verder omvat jouw profiel:

  • Voldoende IT kennis om alle stakeholders, variërend van interne developers tot externe IT Managers, van een solide advies te voorzien. Hoewel je als Solution Architect echt geen programmeertalen hoeft te spreken, is kennis van Active Directory, API’s, interfacing, ESB / DWH en UX principes een must.
  • Ervaring als developer, product owner, consultant of vergelijkbaar
  • HBO Technische informatica of vergelijkbaar niveau en richting
  • De drive om klantverwachtingen continu te overtreffen
  • Plus het lef om té hooggespannen klantverwachtingen te temperen 

Wat wij bieden

Wat je als Solution Architect als eerste ziet, is ons hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je collega’s maar ook hebben wij vestigingen in Amsterdam, Drachten en Madrid. Daarnaast is Raet onderdeel van Visma. Een zeer professionele organisatie met kantoren in Scandinavië, Europa en Latijns America en in totaal meer dan 8000 medewerkers.

Bij Visma Raet tellen we ongeveer 1200 collega’s, inclusief 300 IT professionals. Wat je krijgt, is de unieke kans om ‘bij alle bronnen’ mee te praten over HRM innovaties die 10.000+ organisaties en al hun medewerkers verder helpen. 

Verder ‘krijg’ je als Solution Architect een marktconfrom salaris, een target bonus die kan oplopen tot 25% OTE, de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken en de groeikansen die je mag verwachten van een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen voeren. Tevens wordt er geïnvesteerd in jou als medewerker en word je zo goed mogelijk gefaciliteerd om jouw functie optimaal mogelijk uit te voeren.

 

 

More Info?

Marketing & Sales
+31 88 230 2300 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji