Stage bij Sales

Location

Amersfoort

Department

Marketing & Sales

Job Level

Stagiair

Als stagiair kun je bij een grote naam aan de slag gaan

…maar je kunt ook kiezen voor de organisatie waar grote namen graag aankloppen.

Wat hebben erkende A-merken, ambitieuze scale-ups, ziekenhuizen, overheidsinstellingen en universiteiten met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze onze HR-oplossingen gebruiken. Visma | Raet is namelijk hofleverancier van software die het leven van HR-professionals makkelijker en leuker maakt. En organisaties en passant helpt medewerkers blij te maken. Zo ontvangen zo’n 1.7 miljoen mensen hun salaris dankzij onze payroll engine (graag gedaan!) en voorspellen onze business intelligence oplossingen steeds beter hoe in-, uit- en doorstroomprocessen zich ontwikkelen. En als organisaties geen zin hebben om zelf HR-activiteiten in te vullen? Geen zweet. Onze 400 HR-collega’s nemen het graag van ze over.

Wat ga je doen?

Hopelijk veel, want we rollen de rode loper uit voor een Stagiair(e) Sales & Accountmanagement die samen met zo’n 50 salescollega’s het verschil wil maken. Dat kan bijvoorbeeld doordat je het eerste contact legt met een leuke potentiële nieuwe klant (collega’s gingen je al voor bij ABN AMRO, Jumbo en de Politie). Of door te helpen met het onderhouden van de relatie met bestaande klanten [je gaat dus ook mee op pad]. Ook zet jij je stempel door onze werkprocessen aan je frisfruitige blik te onderwerpen en met nieuwe ways of working op de proppen te komen.

Hoe ziet het stagetraject eruit?

Als een mix tussen een ‘gewone’ werkdag en een persoonlijk ontwikkeltraject. Want ja, je werkt keihard mee met ervaren collega’s, maar er is ook volop ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke verdieping. Bovendien ben je vanaf dag één een volwaardig teamlid: je ideeën en inzichten worden niet mompelend getolereerd, maar echt op waarde geschat. Jij leert van ons. Wij van jou. Dat werk. Net als - en vaak samen met - je collega stagiairs:

▪ Doorloop je een inspirerend onboarding programma.

▪ Word je intensief gecoacht. On-the-job met koffie. En off-the-job met een biertje.

▪ Evalueren we tussentijds waar je staat en waar je allemaal naartoe kunt.

▪ Staat je professionele ontwikkeling eens per drie weken extra centraal. Bijvoorbeeld omdat je deelneemt aan een training of workshop.

▪ Doen we je aan het einde graag een offer you can not refuse. Of wel natuurlijk.

 

Krijg ik ook iets betaald?

Yep, een stagevergoeding van € 450 (op basis van fulltime). 

Met wie werk ik samen?

Met zeer ervaren professionals, want veel collega’s draaien al heel wat jaartjes mee. Dat krijg je ervan als de werksfeer goed en de projecten uitdagend zijn. Dat betekent ook dat je toegang hebt tot een schat aan kennis; een boost voor je ontwikkeling. Bovendien trek je weliswaar op met pappies en mammies, maar dat wil niet zeggen dat iedereen in zevendelig grijs rondloopt en de hele dag Brandend Zand (die zoeken we op) neuriet. Plus: als je het gezeur over ‘de kids’ even zat bent, zoek je je medestagiaires gewoon op.

Wie zijn welkom?

Slimme energiekelingen. En energieke slimmeriken. Studenten Commerciële Economie en Bedrijfskunde bijvoorbeeld. Met een commerciële drive en de wil om successen te behalen. En met een sterke drang om klanten goed te helpen. Als je bovendien ‘iets hebt’ met HR, serveren we taart bij je cappuccino of muntthee. Trek in?

Meer informatie en solliciteren

Neem contact op met Slovenka Ristic, recruiter op haar mobiele nummer: 06- 830 77 479. Of via de mail: slovenka.ristic@raet.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, wij vullen deze vacature in zonder tussenkomst van externe bureaus.

More Info?

Marketing & Sales
+31 88 230 2300 company/raet