Support Consultant @ Raet Service Center

Location

Amersfoort

Department

HR

Job Level

Young Professional

Een rol waarin je meer medewerkers faciliteert dan de grootste HR-afdeling?

Die bestaat! Want bij het Raet Service Center help je aansprekende organisaties om alles (meer mag!) uit onze innovatieve HR-platformen te halen. Soms komt dat neer op het, samen met developers, troubleshooten van issues die opdrachtgevers ervaren. Maar veel vaker denk je op hoog niveau met klanten mee, bijvoorbeeld over de doorvertaling van cao-afspraken naar slimme features of het correct toepassen van nieuwe wet- en regelgeving. Hoewel je nog geen HR-superspecialist hoeft te zijn – ben je dat wel, mooi! – word je dat dus in hoog tempo!

Zo bouw je met ons mee
Als Support Consultant help je klanten om alles uit onze innovatieve oplossingen te halen wat erin zit. Denk aan support bij vragen over de reporting opties en de HR self services waar medewerkers van klanten mee aan de slag kunnen. Maar ook als het om meer inhoudelijke thema’s binnen het HR- en payrolldomein gaat, ben je een betrouwbare en geloofwaardige adviseur. Eerstelijns support is onderdeel van de rol, dus of je nu een HR manager of functioneel beheerder spreekt/Skypet/mailt: je overlegt met mensen die specialisten in hun vakgebied zijn. Niet erg, want dat ben jij na een heleboel deep dives in onze platformen en ontelbare espresso’s met ervaren collega’s ook. Dat is belangrijk, want hoewel je klanten support, is dit geen callcenter functie. Er zijn geen belscripts. En iedere case is uniek. Om je daarop voor te bereiden, volg je een inspirerend onboarding traject, bestaande uit trainingen en coaching. Leuk is dat je een hotline naar onze developers hebt; als jij constateert dat klanten een issue ervaren, gaan zij ermee aan de slag. Ten slotte: je draagt als Support Consultant bij aan onze knowledge base, waarin duizenden kennisartikelen staan, zodat je collega’s, de bredere Raet organisatie en, uiteindelijk, al onze klanten van waardevolle inzichten voorziet!

Dit heb je ervoor nodig
Een stevige klantfocus; je bent tevreden als klanten tevreden zijn, maar gaat veel liever voor (kuch, knipoog) eeuwige dankbaarheid. Kennis van HR- en Payroll-processen zou je een flinke voorsprong geven, maar is geen keiharde eis. Interesse in dat vakgebied is dat wel, net als bewezen IT-skills. Als je in geautomatiseerde systemen verdwaalt, kun je de klant niet naar de oplossing begeleiden. Verder is het essentieel dat je communicatief sterk in je schoenen staat; je bent een bedreven luisteraar, stelt de juiste vragen en denkt mee over oplossingsrichtingen. Dat doe je niet alleen als het relatief rustig is, maar ook als de werkdruk plotseling piekt.

Essentieel zijn

  • Afgeronde MBO of HBO, (wat) werkervaring in vergelijkbare rollen/settings
  • Analytische skills, procesmatig inzicht en een gezonde verbeterdrive
  • Je kunt solo de finish bereiken, maar doet dat liever samen met je team
  • Affiniteit met HR/Payroll of de wil om je daarin te verdiepen
  • Je houdt je hoofd koel, ook als in het werk flink stormt

Wat je ziet en wat je krijgt
Wat je als Support Consultant als eerste ziet, is ons hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je 1.200 nieuwe collega’s. Wat je als Support Consultant krijgt, is de kans om (vaak) toonaangevende organisaties te helpen om HR-ambities waar te maken. Een rol met impact dus, zowel op de organisaties die je support als op alle mensen die er werken. Verder ‘krijg’ je als Support Consultant een fair salaris en de optie om flexibel te werken. De eerste periode staat in het teken van onboarding, zodat je jouw collega’s, onze klanten en de oplossingen die we in de markt zetten goed leert kennen. Hoewel we hopen dat je het team (ongeveer 45 collega’s) lang gezelschap houdt, kunnen we niet ontkennen dat deze rol een goed geveerde springplank is naar andere functies binnen Raet.

Meer informatie en solliciteren
Trek van gekregen? Daar ↓zit de knop der knoppen! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Loes van Rijn (Teamlead Talent Acquisition) via +31 6 83 00 22 16 en Loes.vanRijn@raet.com. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, wij vullen deze vacature in zonder tussenkomst van externe bureaus.

More Info?

HR
+31 88 230 2300 company/raet