Talent Acquisition Business Partner (Payroll)

Location

Amersfoort

Department

HR & payroll administration

Job Level

Medior

Die vraag stellen we graag aan een Recruiter die affiniteit heeft met HR in het algemeen en het payroll domein in het bijzonder. Als ontwikkelaar van HR-software en aanbieder van HR-services, waar salarisadministraties een onmisbaar onderdeel van zijn, is Raet namelijk altijd op zoek naar payroll talent. Startend of juist zeer ervaren: mensen met feeling voor de complexe administratieve en wettelijke uitdagingen op salarisgebied zijn zeer welkom. Maar hoe overtuigen we ze ervan dat Raet de ‘ideale’ werkgever is?

 

Zo bouw je met ons mee

Als Talent Acquisition Business Partner zoom je in op het werven van payroll specialisten. Oftewel; mensen met een achtergrond in salaris-administratieve functies binnen het bedrijfsleven of de financiële wereld. Plus de jonge talenten die zo’n rol ambiëren. Geen eenvoudige klus, want talent is schaars en we groeien dermate hard dat we flink wat nieuwe collega’s kunnen gebruiken. Aan jou om de juiste professionals te identificeren en ervan te overtuigen dat Raet meer biedt dan ‘zomaar’ een goed salaris. De kans om bovenop het software-ontwikkelvuur te zitten bijvoorbeeld. En een schat aan ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Bovendien werken we voor aansprekende opdrachtgevers, inclusief marktleiders in diverse segmenten. Waar vinden we Payroll specialisten die onze klantambities omarmen? Waar vallen ze voor? En hoe kunnen we daar in onze on- en offline arbeidsmarktcommunicatie op inspelen?

De scope is breed, want je benut alle on- en offline kanalen, variërend van onze jobsite en social, tot campussen en events. Uiteraard verwachten we dat je dicht bij de business staat, zodat je weet wat er speelt én wat eraan zit te komen. Ook leuk: in deze rol denk en praat je volop mee over het optimaliseren van de in- en doorstroomprocessen. Breder dan recruiten alleen dus!

 

Dit heb je ervoor nodig

On- en offline recruitment ervaring, liefst ook aan bureauzijde. Actuele en diepgaande kennis van de doelgroep (financieel/administratief georiënteerd en IT-minded) is heel welkom, net als kennis van de vindplaatsen van deze talenten. Verder is het handig als je de dynamiek tussen recruitment en de business snapt én kunt bespelen. Oftewel: je begrijpt waarom de business soms flink aan je trekt, maar staat stevig genoeg in je schoenen om ze tegengas te geven als wensen even niet haalbaar zijn. Ervaring met het werven van payroll professionals zou een enorm vette kers op je CV zijn.

 

Ook fijn

  • Bachelor, 2+ jaar relevante recruitment ervaring
  • Je voelt je thuis in recruiting tools als LinkedIn Recruiter Seats
  • Pionierende geest: je vindt het leuk om nieuwe wegen te verkennen
  • Op zoek naar een brede rol, dus inclusief meedenken over in-, door- en uitstroom
  • De drive om jezelf continu te blijven ontwikkelen

 

Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, is ons gezellige hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het grootste deel van je 1.000 collega’s. Wat je krijgt, is de kans om mede vorm te geven aan de recruitmentstrategie voor een voor ons strategische doelgroep, waarbij we je veel vrijheid gunnen nieuwe wegen te verkennen. Hoe je het doet, is aan jou, als het maar werkt. Verder ‘krijg’ je een fair salaris, de optie om flexibel te werken en de ontwikkelkansen die je mag verwachten van een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen voeren.

More Info?

Derek van Bakel HR & Payroll Administration

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji