Teammanager BPO

Location

Amersfoort

Department

HR & payroll administration

Job Level

Senior

Sommige organisaties zijn tevreden als ze de meeste klantbeloften inlossen. Andere bedrijven leggen de lat hoger en willen klantverwachtingen altijd waarmaken. Raet niet. Wij zijn namelijk pas gelukkig als we die verwachtingen overtreffen. Maar hoe doe je dat als je dienstverlening bestaat uit het (geautomatiseerd) verwerken van salarissen en administratieve HR-ondersteuning? Die vraag stellen we graag aan een Teammanager die overal klantkansen ziet én die samen met een team kan pakken!

Zo bouw je met ons mee
Als Teammanager BPO neem je een team onder je hoede dat (aansprekende!) klanten van best-in-class HR- en payrolling services voorziet. In goed Nederlands: je coacht 15-20 salaris- en HR-professionals die ervoor zorgen dat werknemers salaris ontvangen en werkgevers HR-uitdagingen overwinnen. Denk aan het beantwoorden van vragen over in-, door- en uitstroom, arbeidscontracten en de salarisverwerking. En aan de feitelijke geautomatiseerde verwerking van salarissen. Daarbij is het aan jou om teamleden in staat te stellen de afgesproken SLA’s te behalen. Maar veel liever overtref je de gewekte verwachtingen. Bijvoorbeeld door bestaande processen en ways of working aan je positief/kritische blik te onderwerpen en slimmer/leuker/efficiënter te maken. Zowel vanuit medewerkersperspectief (hoe meer werkplezier, hoe beter de dienstverlening) als vanuit klantoogpunt. Die ken je als geen ander, want je bezoekt ze regelmatig, waarbij je veranderende wensen signaleert en, zodra je weer op kantoor bent, naar verbeteringen of innovaties doorvertaalt. Als het beter kan, wil je dat het beter wordt. En dat is iets waar je jouw hele team enthousiast voor krijgt.

Dit heb je ervoor nodig
Klantgevoel. Procesmatig inzicht. Een aangeboren verbeterdrive. En het talent om de meest uiteenlopende teamleden mee te krijgen. Actuele kennis van HR en payrolling processen is een must, want het vakgebied verandert snel en je moet niet ‘mee’, maar het voortouw nemen. Ook op automatiseringsgebied. Als teamleider ben je het type dat ambitieuze stippen op de horizon zet, maar het team zelf de beste route laat uitstippelen. Je gaat dus niet voor persoonlijk succes, maar voor teamprestaties.

Ook fijn:
 HBO-achtergrond, bijvoorbeeld MER of Commerciële Economie
 Bewezen leidinggevend talent; je kunt mensen in hun kracht zetten
 KPI-gedreven en dus in staat om op concrete doelstellingen te sturen
 Enthousiast en overtuigend adviseur voor (grote) klanten
 Vernieuwer met passie voor IT en verandermanagementkwaliteiten

Wat je ziet en wat je krijgt
Wat je als eerste ziet, is ons gezellige hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je collega’s. In totaal zijn dat er circa 1.000, onder wie de 15-20 teamleden die jij tot grootse klantprestaties inspireert. Wat je krijgt, is de kans om onze services naar een steeds hoger niveau te tillen. Uiteraard ‘krijg’ je ook een fair salaris en de ontwikkelkansen die je mag verwachten van een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen voeren. Belangrijk: je werkt afwisselend in Amersfoort en Amsterdam en bezoekt klanten door heel Nederland.

More Info?

HR & Payroll Administration
+31 33 45 06 506 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji