Teammanager HR&Payroll Service

Location

Amsterdam

Department

HR & payroll administration

Job Level

Medior

Teammanager HR & Payroll Services – IT/Interfaces                          

Ben je degene die onze medewerkers en dienstverlening verder brengt?

HR- & Payroll Services is binnen de Raet organisatie een belangrijk en snel groeiend onderdeel. Een toenemend aantal organisaties vertrouwt Raet haar  HR- en Payroll administratie toe. Deze HR Services worden geleverd vanuit haar Service Centra, in Amersfoort, Amsterdam, Drachten en Sittard. Excellente en efficiënte dienstverlening staan hierbij voorop. Voor onze afdeling BPO Support in Amsterdam zoeken wij voor een van onze teams een teammanager die het verschil kan maken.

Als teammanager HR- & Payroll Services ben je verantwoordelijk voor een team van applicatiebeheerders en consultants gespecialiseerd in Interfaces en Datawarehousing en borg je de kwaliteit, tijdigheid en continuïteit van dienstverlening aan onze interne en externe klanten. Tegelijkertijd ben je in staat nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied verder te ontwikkelen naar een volwaardige Service. Je weet samen met je collega teammanagers een enthousiaste initiërende en pro-actieve trekkersrol in te vullen op het gebied van Lean, samenwerking en innovatie. Je bent in staat om klantvragen te vertalen naar slimme oplossingen, zowel in diensten als vanuit het portfolio van Raet.

Naast het aansturen van je team, zal je ook een belangrijke rol spelen in het realiseren en beheren van een nieuw Integratie Platform waar interfaces van/naar de klanten van Raet op aangesloten zullen gaan worden.

Het vakgebied van HR, Payroll en de synergie met software, services en techniek kent voor jou geen geheimen en je beseft als geen ander dat dit vakgebied door toegenomen klanteisen en steeds groter wordende rol van automatisering aan het veranderen is. Je bent mensgericht en je weet medewerkers mee te nemen in deze veranderingen, en bij hen het beste naar boven te halen. Zo breng je zowel de medewerkers als de dienstverlening naar een hoger plan. Je rapporteert aan de Manager BPO Support.

Wie zoeken wij?
Je bent een professional met aantoonbaar succesvolle leidinggevende ervaring op beheer en consultancy HR- & Payroll, toepassen van LEAN methodiek en het meenemen van mensen in veranderingen. Tevens heb je bovengemiddeld kennis van toepassing van IT, Interfaces en Integratie vraagstukken binnen HR- & Payroll. Je bent in staat medewerkers aan te sturen en door  pro-actief werken en communiceren de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.  

Daarnaast beschik jij over:

 • HBO-niveau, bij voorkeur met studierichting in ICT en/of HR;
 • Ervaring in functioneel en technisch beheer en consultancy HR- en Payroll Services;
 • Affiniteit met het werken voor een IT-dienstverlener of HR & Payroll provider;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden voor het motiveren van je medewerkers en het onderhouden van je klantrelaties.


We vragen veel van je, maar daar staat tegenover dat je bij Raet kunt werken:

Bij de grootste IT-dienstverlener in HR van Nederland, en Internationaal runner up

 • Met de modernste technieken, uitstekende arbeidsvoorwaarden, inspirerend leiderschap,
 • Met professionele collega’s, een baan met doorgroeimogelijkheden in je vakgebied,
 • In een omgeving die nooit stil staat. Dat is werken bij Raet.

Wij bieden een functie voor 40 uur per week met:

 • Een goed en passend salaris gebaseerd op jouw ervaring en competenties;
 • Een jaarcontract met de intentie deze om te zetten in een vast dienstverband;
 • Een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem;
 • Een prettige werkomgeving.

Solliciteer direct

Wil jij deze functie gaan vervullen? Solliciteer dan via onderstaande button. We maken graag kennis met je!

Eerst meer weten?Heb je nog vragen over deze functie of over Raet? Neem dan contact op met Léon van Berkel, Manager BPO Support, via 06-46256748 of leon.vanberkel@raet.com.
NB: alleen voor vragen, solliciteren doe je via de site.

More Info?

Léon van Berkel BPO Support Unitmanager HR & Payroll Administration
+31 6 46256748

Follow us

Last Saturday colleagues brought their families to the Amersfoort office for the ‘Bring your family to the office d… https://t.co/0Kq0bo8heA