Visma | Raet Traineeship

Location

Amersfoort

Department

Sales & marketing

Job Level

Junior

Start nu je carrière bij de snelst-groeiende IT dienstverlener op het gebied van HR software oplossingen en diensten in Nederland. Binnen Visma | Raet staat de klant centraal en dit moet ook jouw drijfveer zijn. Heb jij de ambitie om je carrière te ontwikkelen binnen onze commerciele organisatie en wil je de verantwoording dragen voor de klanten van Raet, dan is deze vacature perfect voor jou!

 

Als Trainee staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop, we begeleiden je in de eerste stappen van je carrière en helpen je te bepalen welke functie bij jou past. Tijdens je eerste jaar bedien je onder andere onze MKB klantengroep waardoor je snel heel veel vaardigheden op doet. Je bent in staat specifieke doelen en behoeften van onze klanten te achterhalen, met als doel hen verder te helpen in HR. Je ontwikkelt je tot een deskundige gesprekspartner op verschillende niveaus die precies de juiste vragen weet te stellen. Bovendien kan jij snel inschatten welk aanbod uit het Raet-portfolio de perfecte oplossing biedt voor jouw klant. Verder ben je uitstekend in staat om kansen te benutten, de klant tevreden te houden en zorg je voor een goed beheer van het CRM systeem. Ook werken we samen aan het behalen van New Business success door het maken van afspraken bij organisaties die onze klant nog niet zijn.

Wat bieden wij jou?

We vragen veel van je, maar daar staat tegenover dat je kunt werken met professionele, gedreven en leuke collega's in een aangename werkomgeving. Ook krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en intern stappen te zetten. We zien deze functie als de startplek voor een carrière binnen Raet waar je je verder kan ontwikkelen. Daarom vinden wij naast mogelijke ervaring de volgende competenties belangrijk: zelfstandig, klantgericht, sociaal, gedreven, betrouwbaar en behulpzaam. In de afgelopen 2 jaar zijn jouw voorgangers onder andere doorgestroomd naar Marketing, Consultancy, New Business Sales, Existing Business Accountmanagement en Interim Services Sales. Tijdens jouw gesprekken zul je een aantal van deze doorstromers spreken, we geven je namelijk graag een goed beeld van alle mogelijkheden en zijn trots op de stappen die deze collega's hebben gemaakt!

Wie zoeken wij?

Een doortastende Trainee die de juiste vragen weet te stellen en zich door wil ontwikkelen.

Je bent een zelfverzekerde en slimme kandidaat die net iets verder weet door te vragen en sterk is op het relationele vlak. 

  • Gezonde commerciële drive en de wil om successen te behalen
  • Relevante werkervaring 0-3 jaar
  • Een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau
  • Kennis van en/of affiniteit met IT-dienstverlening is een pre
  • De wil om de klant centraal te zetten en zo goed mogelijk te helpen
  • De ambitie om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele internationale organisatieVerder bieden we je in deze fulltime functie:
• een aantrekkelijk maandsalaris afhankelijk van je opleiding en ervaring;

• goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling;

• een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem met de mogelijkheid tot het uitruilen van arbeidsvoorwaarden;

Direct solliciteren
Werk jij graag samen met gedreven en deskundige collega's bij de marktleider in softwareoplossingen op het gebied van HR? Solliciteer dan!

Eerst meer weten?

Heb je nog vragen over het Traineeship of over Visma | Raet als werkgever? Neem dan contact op met Dennis Jasper (Head of Sales Enablement) via 06- 11562788 of dennis.jasper@raet.com

More Info?

Sales & Marketing
+31 88 230 2300 company/raet

Follow us

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji